Υλικά Για το κέικ 500 γρ αλεύρι 20 γρ μπέικιν πάουντερ 1/2 κτγ μαγειρική σόδα 250 γρ ζάχαρη 400 γρ ανθρακούχα λεμονάδα με στέβια 220 ...
Υλικά Για το παντεσπάνι 100 γρ αμύγδαλο 350 γρ αλεύρι 100 γρ ζάχαρη 1 κτγ μπέικιν πάουντερ 1 κτγ μαγειρική σόδα 1/2 κτγ αλάτι 2 ...
Για το σοκολατένιο γλυκό Μους Πραλίνας Υλικά Για την πάστα πραλίνας 150 γρ φουντούκι 200 γρ ζάχαρη Για την κρέμα 100 γρ κακάο ...
Υλικά ½ φλ. ελαιόλαδο 1 φλ. φυσικό χυμό πορτοκαλιού 1 πορτοκάλι, ξύσμα 3 κ.σ. κονιάκ ¼ φλ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει ...
Παρότι είναι ο Σιμιγδαλένιος Χαλβάς ένα κλασικό γλυκό που μπορεί να πάρει θέση σε κάθε σας τραπέζι ο συνδυασμός με το πορτοκάλι και με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα ...
Σαλάτα φακές με σπανάκι και ντοματίνια Υλικά 1 φλ. φακές 3 φλ. ζωμό λαχανικών μια πρέζα αλάτι χοντρό 1 φλ. φύλλα baby σπανάκι ¼ από ...
Λίγες ημέρες απομένουν για την Καθαρά Δευτέρα και σας προτείνουμε δύο συνταγές για ένα ξεχωριστό και γευστικό τραπέζι! Χταπόδι καρπάτσιο Υλικά Για ...
Για όλες τις ώρες ,όλες τις περιστάσεις δίνουν μια όμορφη νότα στο τραπέζι σας!!! Υλικά Για τη ζύμη ...
Υλικά Για το προζύμι 140 γρ γάλα 130 γρ νερό 9 γρ ξηρή μαγιά 1 κτσ ζάχαρη 140 γρ αλεύρι για τσουρέκι Για τη ζύμη μετά 1 αυγό 50 ...
Υλικά Για τη βάση 240 γρ γάλα 1 κτγ κανέλα 1 κτσ μέλι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 140 γρ κουβερτούρα 65%κακάο 1,5 πακέτο πτι μπερ μπισκότα ...
Ο eroticos.gr έχει την άδεια της ΑΕΠΙ. Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.