Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή στο FIX FACTORY


Μουσικά Νέα
29.10.2018 | 15:52

Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή στο FIX FACTORY

Άλλοι την φωνάζουν Ρένα, άλλοι Σούλη, άλλοι σκέτο τραγουδίστρια των Ιμάμ.

Πες την όπως θες - αρκεί να της χορέψεις!

Η Ρένα Μόρφη μετά τον δίσκο της με τίτλο “Σούλη Ανατολή” που κυκλοφόρησε από την Μinos Εmi / Universal και την-σε μίαν άλλη εποχή- πολυπλατινένια επιτυχία 'Όταν σου χορεύω''.

θα εμφανιστεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο FIX FACTORY.

Έχοντας δώσει το μοναδικό της Greeklatin στίγμα , αυτή τη φορά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.

Όποιος έχει δει λάιβ τη ζαργάνα του Παγασητικού ξέρει πως δεν υπάρχουν νερά που να αφήνει γαλήνια,ούτε άλλο ψάρι που να της μοιάζει.

Με πολύ πάθος και χωρίς καθόλου φόβο θα ταξιδέψουμε όπου ονειρευτήκαμε,σε εποχές και ωκεανούς, ερωτικές ιστορίες και μουσικές λυτρώσεις.

Εν μέσω ηχογραφήσεων για τον δεύτερο  δίσκο θα ακούσουμε κυκλοφορημένα αλλά και ακυκλοφόρητα,τις διασκευές από κλασικές και λάτιν επιτυχίες που σφράγισε και κανούριες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζίχωρίς καμία συστολή και λιτότητα, με πούλιες, στρας, φώτα και βελούδα.

Με έμπνευση από το παρελθόν και φόρα για το μέλλον, είμαστε ζωντανοί εδώ και τώρα και ζούμε τον μύθο μας,τουλάχιστον τα βράδια!

Σ΄ αυτήν την "σόλο καριέρα" δεν είναι και τόσο σόλο, αφού μαζί της έχει μια μπάντα από διάσημους μουσικούς,όπως τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλ.κιθάρα τον Αστέρη Παπασταματάκη στα πλήκτρα,τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά λαο τον Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς.

Επί σκηνής πάντα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.