Απολαύστε το αγαπημένο ντουέτο «Shallow» της Lady Gaga με τον Bradley Cooper από την ταινία τους «A Star Is Born»


Μουσικά Νέα
27.11.2018 | 15:15

Απολαύστε το αγαπημένο ντουέτο «Shallow» της Lady Gaga με τον Bradley Cooper από την ταινία τους «A Star Is Born»

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, έγινε γνωστό πως η Lady Gaga θα ενσάρκωνε το επόμενο «αστέρι» στο remake του «A Star Is Born», εκείνης της ρομαντικής μουσικής ταινίας που ξεκίνησε το 1954 με την Judy Garland και συνεχίστηκε μερικές δεκαετίες μετά με την Barbra Streisand και τον Kris Kristofferson. Σαράντα δύο χρόνια μετά, ο υποψήφιος για Όσκαρ Bradley Cooper και η βραβευμένη με Grammy – αλλά και Emmy – Stefani Germanotta (Lady Gaga) επιστρέφουν για να αναβιώσουν εκείνο τον παλιακό έρωτα μέσα από νότες.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music

Περιέχει 19 τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και 15 κομμάτια με διαλόγους από διάφορες στιγμές της ταινίας, τα οποία θα συμπαρασύρουν ακροατές σε ένα ταξίδι που παρέχει μία εμπειρία ισάξια με τη θέαση της ταινίας.

Το soundtrack του «A Star Is Born» ακολουθεί τη μουσική πορεία και το ρομαντικό ταξίδι του που πραγματοποιούν στη μεγάλοι οθόνη οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες: Ο «Jackson Maine» που υποδύεται ο Bradley Cooper και η «Ally» που ενσαρκώνει η Lady Gaga.

Για την «έμπνευση» του αγαπημένου ντουέτου «Shallow» ευθύνονται εκτός της Lady Gaga, οι Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt, ενώ στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται πάλι η καλλιτέχνιδα μαζί με τον Βenjamin Rice!!

 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες