Η Ωκεανίς στη Θεσσαλονίκη.. Πέντε βασικές συμβουλές για να την αντιμετωπίσετε!


Υγεία
23.2.2019 | 13:00

Η Ωκεανίς στη Θεσσαλονίκη.. Πέντε βασικές συμβουλές για να την αντιμετωπίσετε!

Με την Ωκεανίς να έχει ντύσει στα λευκά τη Θεσσαλονίκη και το θερμόμετρο να δείχνει ακόμη και αρνητικές θερμοκρασίες, μη ξεχνάτε κάποιες από τις βασικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το κρύο..

Ντυθείτε ζεστά και μην υποτιμάτε το κρύο! Απαραίτητα αξεσουάρ το κασκόλ, ο σκούφος και τα γάντια! Πολλές φορές, στις χαμηλές θερμοκρασίες, τα συνθετικά αξεσουάρ μπορούν να σας ζεσταίνουν περισσότερο από τα μάλλινα!

Μια κουταλιά μέλι, είτε στο τσάι είτε σκέτη, μπορεί να σας ζεστάνει πολύ γρήγορα, αλλά μην τρώτε μέλι αμέσως πριν βγείτε έξω, περιμένετε λίγο!

Προτιμήστε φαγητά με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες,  όπως πουλερικά, ψάρια, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά! Η κατανάλωση πρωτεϊνών  και  υδατανθράκων παράγουν περισσότερη θερμότητα απ’ ότι  τα λιπαρά!

Όταν περιμένετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μείνετε στο κοντινό κατάστημα ή καφέ, αντί να περιμένετε σε μια στάση λεωφορείου!

Αν αισθανθείτε αδιαθεσία ή έχετε χάσει την αίσθηση σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας και δεν βελτιώνεται μετά την είσοδό σας σε ζεστό μέρος, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια!