Η ελληνική εκδοχή του σούσι


Γεύση
20.4.2019 | 19:31

Η ελληνική εκδοχή του σούσι

Με φέτα, ελιές και τοματίνια

Υλικά:

1 μεγάλο αγγούρι

1/3 φλιτζάνι χούμους

1/4 φλιτζάνι τριμμένη φέτα

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τοματίνια

1 ματσάκι άνηθο

Μικρές φετούλες λεμονιού

Εκτέλεση:

Με έναν αποφλοιωτή, κόψτε λεπτές πλατιές λωρίδες αγγουριού. Στεγνώστε τις καλά σε μία χαρτοπετσέτα.

Πάνω σε ένα ξύλο κοπής, απλώστε δύο φέτες, τη μία πάνω από την άλλη. Απλώστε λίγο χούμους πάνω σε κάθε φέτα, ρίξτε λίγη φέτα, ελιές και τοματίνια.

Κάντε ρολό κάθε διπλή φέτα αγγουριού και βάλτε ένα κομματάκι άνηθο μέσα. Ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού ή βάλτε από πάνω τη φετούλα.