Μάριος Φραγκούλης

18-6-2013 (Gossip)

 

Ο Μάριος φέτος γιορτάζει και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του 25 χρόνια σπουδαίας καλλιτεχνικής διαδρομής, μέσα από μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα.

Με αφετηρία την Θεσσαλονίκη, στις αρχές Ιουλίου, συνεχίζει το επιτυχημένο του ταξίδι στην  Ελλάδα, περιοδεύοντας για διάστημα 3 μηνών, σε διάφορες γωνιές της χώρας. 

Συντροφιά με μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες μουσικούς, θα μας παρουσιάσει μια σειρά από νέες, πρωτότυπες, ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπά.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin κ.ά.. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

4/7 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους
24/7 Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο
28/7 Λέσβος, Κάστρο Μυτιλήνης

2/8  Νεστόριο Καστοριάς, 35ο RIVER PARTY
9/8 Ρέθυμνο, Θέατρο Ερωφίλη Φορτέτζα
10/8 Ηράκλειο Κρήτης, Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
11/8 Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
18/8 Ζάκυνθος, Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
19/8 Πρέβεζα, Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»
21/8 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

2/9 Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
4/9 Βέροια, Ανοιχτό Αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
5/9 Βόλος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

 

 


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook