ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΟΥ...ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ

7-5-2014 (Gossip)

Η Μαρία Στύλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια από τις πιο γνώριμες κι αγαπητές, φωνές της πόλης από το 1988 που ξεκίνησε το ραδιοφωνικό της ταξίδι στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στο Ράδιο Ερωτικός. Στο ταξίδι αυτό που κρατά περισσότερα από 25 χρόνια γνώρισε αυτούς που αποκαλεί Αγίους των Υπογείων. Μαζί με αυτήν τους γνώρισαν και οι ακροατές της ακούγοντας τις ιστορίες που μοιράστηκαν εκείνοι μαζί της.

Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «Να σε χαζεύω» θα μπορούσε να είναι ένα άλμπουμ με στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι. Μια συλλογή από μικρές προσωπικές ιστορίες που αν τις αθροίσει κάποιος θαρρείς πως θα διαβάσει ή μάλλον καλύτερα, θα ακούσει την ιστορία μιας πόλης. Οι αναγνώστες του θα αναγνωρίσουν στις ιστορίες αυτές σημεία της πόλης, γεγονότα, πρόσωπα γνωστά και πρόσωπα που θα άξιζε να γνωρίσουν. Ίσως μάλιστα σε κάποια από αυτές αναγνωρίσουν και τον εαυτό τους.

Την Κυριακή 11 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι στη θεματική αίθουσα του περίπτερου 13 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Λευτέρης Μαρόγλου, και η Μαρία Πασχαλίδου παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της Μαρίας Στύλου με τίτλο ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ....

Το «Να σε χαζεύω» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΖΗΤΗ .


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook