Διαγωνισμός ερωτικού και Goadvance.gr

15-12-2014 (Beauty tips)

Ο ερωτικός 94,8 και το Goadvance.gr – το online φαρμακείο με την πληρέστερη γκάμα σε φαρμακευτικά, καλλυντικά αλλά και συμπληρώματα διατροφήςφροντίζουν να είστε λαμπερές στις γιορτές γι'αυτό σας χαρίζουν 5 πακέτα με  προϊόντα ομορφιάς που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα!


Τα κάθε πακέτο περιλαμβάνει :

-    skin work outscrub προσώπου με πλούσια υφή, που ενισχύει τη διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή του

-       face lift: θρεπτική μάσκα, εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, ενώ απαλύνει την όψη των λεπτών γραμμών, ανανεώνοντας τα κύτταρα.

-       after party secret: ορός αποκατάστασης που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης. ανανεωμένο δέρμα ακόμη και μετά από ελάχιστες ώρες ύπνου! 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τις γιορτινές βραδιές με προϊόντα φροντίδας that's better skin work out και face lift & after party secret για την επόμενη μέρα!

Αν θέλετε να γίνουν δικά σας  δεν έχετε παρά να στείλετε το μήνυμα σας γράφοντας 948 ADVANCE κενό και το ονοματεπώνυμό σας και να το στείλετε στο 54301 για να δηλώσετε συμμετοχή!

         Η κλήρωση θα γίνεται κάθε μέρα στις 10 το πρωί στην εκπομπή της Μάγδας Ζουλίδου  17-18-19-22-23/12

       Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά από το Goadvance.gr  για να παραλάβουν το δώρο τους !

       Πληροφορίες για το   online φαρμακείο με την πληρέστερη γκάμα σε φαρμακευτικά, καλλυντικά αλλά και συμπληρώματα διατροφήςστο www.goadvance.gr ή στη σελίδα στο facebook!  Καλή επιτυχία!!


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook