Η εταιρεία Βίκος μέγας χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα!

3-12-2015 (Εκδηλώσεις)

 Η εταιρεία Βίκος μέγας χορηγός

του φιλανθρωπικού αγώνα!

 

H φιλανθρωπική δράση του Ερμή σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός», ευαισθητοποίησε για άλλη μία φορά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ.

Η Βίκος ΑΕ διευρύνοντας την στήριξή της στο δρομικό κίνημα και στις πρωτοβουλίες για κοινωνική προσφορά, θα  είναι μέγας χορηγός του αγώνα δρόμου 5χλμ. που θα γίνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (11πμ) στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Το 1ο Βίκος Salonica Run θα έχει σημείο εκκίνησης και τερματισμού το σημείο στο ύψος του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» από την πλευρά της νέας παραλίας, ενώ η συμμετοχή στον αγώνα είναι μόλις ευρώ (1) ευρώ το οποίο και θα διατεθεί απευθείας και εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του ιδρύματος “Άγιος Στυλιανός”.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού, η οποία γιορτάζεται διεθνώς στις 5 Δεκεμβρίου και ο Ερμής 1877 μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΒΙΚΟΣ ΑΕ, οργανώνουν έναν αγώνα που θα στηριχθεί στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπική δράση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας των 5χλμ. θα διεξαχθεί σε δύο στροφές των 2,5χλμ. επί της νέας παραλίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook