ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΣΤΟ BLOCK 33

18-1-2016 (Going out)

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΣΤΟ BLOCK 33

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

 

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά και μετά τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου έρχονται στo Block 33!

 

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τραγούδια που συνδέονται με την προσωπική τους πορεία αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ VIVA

https://www.viva.gr/tickets/music/block33/peridis-kalimeri/

 

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’ βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

 

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Έναρξη προγράμματος 22.30

Τιμή προπώλησης: 10 ευρώ

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ

 

Κρατήσεις στο 2310 533533

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 

VIVA.GR, PUBLIC, IANOS, STEREODISC, ΣΑΡΩΘΡΟΝ, ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΤICKET HOUSE, ΚΑΦΕ ΔΙΟΡΟΦΟ (Καλαμαριά)<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook