STRING DEMONS- WORLD ADVENTURE - Σάββατο 13 Φεβρουαρίου Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

18-1-2016 (Going out)

STRING DEMONS- WORLD ADVENTUREΣάββατο 13 Φεβρουαρίου


Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»


Oι String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.


Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

για να μας παρασύρουν σε μία ’Συμφωνική γιορτή’ με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της Μουσικής.

Από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock...και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό

και έγχορδα

Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό .


Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album από την FM Records με τίτλο το όνομα τους προάγγελος του επερχόμενου.

‘’String Demons’’ αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out .Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»


25ης Μαρτίου-παραλία

Τηλέφωνο : 2310 895 800


String Demons

Σάββατο 13 ΦεβρουαρίουΏρα έναρξης 21.00

Τιμές εισιτηρίων 20, 15, 10 ευρώ


Προπώληση ηλεκτρονικά : Ticket services & Viva.gr


Προπώληση στα σημεία :


1. Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

2. Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

στην πλατεία Αριστοτέλους

3. Ιανός

4. Public

5. Music market

6. Seven

7. Βιβλιοπωλείο ΠαπασωτηρίουΠαραγωγή : Art - Tc Live

Προβολή & επικοινωνία : Δέσποινα ΚραουνάκηΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΡΩΤΙΚΟΣ 94.8

ΒΙSCOTTO.GR

KULTUROSUPA.GR

OLA THESSALONIKIRADIO.GR

MUSEEKART.GR

WEBMUSICRADIO.GRΕντυπώσεις και κριτικές δημοσιογράφων και κοινού για τους ‘’String Demons’’ τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα , τον Κωνσταντίνο και την Λυδία Μπουντούνη που με τα δύο κλασσικά τους όργανα προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία και το ενδιαφέρον του κόσμου αποκτώντας όπου παίζουν φανατικό κοινό.

  • Οι ‘’String Demons’’ συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal, την παραδοσιακή και λαϊκή με το Rock σε ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό με συνθέσεις των Iron Maiden, Queen, Χατζιδάκι Bach,Vivaldi Θεοδωράκη Τσιτσάνη κ.ά μουσικές και τραγούδια που έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές, αλλά σε καμία περίπτωση με τον τρόπο των ’String Demons’’ Τα δυνατά στιγμιότυπα με τύμπανα-κρουστά και με τον ηλεκτρισμό κόντρα στα κλασικά όργανα δημιουργούν μια ιδιαίτερη διονυσιακή ατμόσφαιρα όπου έντονη είναι και οι επιρροή από Χριστιανικούς ύμνους και Βυζαντινούς ρυθμούς!


  • Θησαυρός! Απλά, συγκλονιστικοί! Σεμνοί και επιδέξιοι μαζί, σκηνικά γοητευτικοί και σίγουροι, γεφυρώνουν ιδανικά τον ενθουσιασμό και την «τρέλα» μιας πανκ μπάντας με την σεμνότητα και την «ησυχία» ενός εκκλησιαστικού ύμνου. . Το ρίγος που ένοιωσα, τα «ομολογεί» όλα.

Χαράλαμπος Γαμβρέλλης, αγιογράφος

  • Ντροπή σε όλες τις φίλες και τους φίλους που γνωρίζουν τους String Demons και δεν μου έχουν πει ούτε λέξη τόσο καιρό! Καιρό είχαν να με πάρουν τα δάκρυα με μουσική εξ Ελλάδος ορμώμενη.

Γιώργος Πήττας, δημοσιογράφος

  • -Η ενέργεια των «Δαιμόνων των εγχόρδων» στο τσέλο και το βιολί μέσα από ένα πλούσιο -και αναπάντεχο- ρεπερτόριο σε εκστασιάζουν. Ελίσσονται από την κλασική μουσική στη heavy metal, το ρεμπέτικο ή την παραδοσιακή μουσική με συγκλονιστική ευκολία και αφοπλιστική φαντασία. Είναι αδύνατον να μην σου αρέσει ότι παίζουν, όπως το παίζουν!

Νικήτας Καραγιάννης, δημοσιογράφος

  • -H ενέργεια που δημιουργούν αυτοί οι δύο νέοι άνθρωποι είναι τεράστια. Τόσο τεράστια, που μπορεί να κάνει τη γη να περιστρέφεται ανάποδα. Είναι σίγουρα μαγικός ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούν τη γνώση και τη φαντασία τους πάνω στις χορδές. Ακόμα και αν δε πιστεύετε στην μαγεία η μουσική τους θα σας μαγέψει. Αν δεν το βιώσετε ζωντανά δε μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε. Όταν παίζουν οι String Demons τα vibes κυριολεκτικά χοροπηδάνε στο χώρο ανακατεύοντας το σύμπαν. Δεν είναι ούτε η γνώση, δεν είναι ούτε η φαντασία αλλά η ψυχή τους που πραγματικά δίνει άλλη διάσταση στον όρο μουσική. Σας ευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε μαζί σας.

Αλέξανδρος Σουλαχάκης, ακροατής.Λίγα λόγια για τους ‘’Δαίμονες των Εγχόρδων’’

  • Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς “String Demons” ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτη 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).

  • Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως ‘’Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο’’, ‘’Historia de un Amor’’,’’ Live στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών’’. Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.

  • Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη ‘’100 Κιθάρες’’, και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής το θέατρο Badminton το μοναδικό Ηρώδειο και αλλού πλαισιωμένοι από το εντυπωσιακό αυτό μουσικό σχήμα των 100 Κιθάρων.F: https://www.facebook.com/string.demons/?fref=ts

Management & Booking:

Dimitrios Michalos

[email protected]

Rhodes+306944862254, Berlin: 0049 30 88628274

προσωπικό e-mail ’String Demons:

[email protected]

link YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=udLdyjxHtv4

https://www.youtube.com/watch?v=3fRum0SHpPY

https://www.youtube.com/watch?v=bUOaerikVzA

Facebook Fun Page https://www.facebook.com/string.demons/Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success.


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook