Όλγα Ξανθοπούλου & Σταματία Μολλούδη - #Be One Concert

25-8-2016 (Εκδηλώσεις)

Μία μοναδική συναυλία στη Μονή Λαζαριστών με την  Όλγα Ξανθοπούλου και τη Σταματία Μολλούδη, δύο λυρικές τραγουδίστριες με διακεκριμένη καλλιτεχνική πορεία σε Ευρώπη και Αμερική. Στη φετινή τους συνεργασία ενώνουν τις φωνές τους θέλοντας να περάσουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα: “να γίνουμε όλοι μία φωνή για μία ζωή με σεβασμό, αγάπη και ελπίδα”.

 

Στο πλούσιο πρόγραμμά τους θα ερμηνεύσουν διαχρονικά ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα στο πιάνο από τον Μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου, με βάση τις ιδιότητες της κλασικής και τζαζ μουσικής, όπως και οπερατικές άριες, τραγούδια από μιούζικαλς και άλλες μελωδίες του διεθνούς πενταγράμμου. Στην κιθάρα τους συνοδεύει ο Θωμάς Κιουρτσίδης.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κέρδη από την προπώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στη ΜΚΟ «Together for better days» και το βράδυ της συναυλίας θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων από την κοινωνική δράση «εύνοια» σε συνεργασία με την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Artizans». Περισσότερες πληροφορίες για τα είδη που συγκεντρώνονται εδώ ή στο 2310589200.

 

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Φιλοξενία καλλιτεχνών από τον ξενώνα THE CARAVAN BED & BREAKFAST.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ Ελλάδας και του Δικτύου Select Respect στο πλαίσιο προώθησης του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών select respect για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

 

Ώρα έναρξης 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 7€ / Είσοδος: 10€

Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, πολυτέκνων, άνω των 65: 5€

Ελεύθερη είσοδος σε ΑμεΑ

Σημεία προπώλησης:

Εκδοτήριο Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, τηλ. 2310589200)

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης Viva: Public & Seven Spots.


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook