ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ - ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ || STAGE

21-9-2016 (Εκδηλώσεις)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑΠρεμιέρα 01/10

Για 8 μόνο εμφανίσεις
Κάθε Σάββατο 22.30
και Κυριακή νωρίς 20.30


Μία μεγάλη γιορτή για το λαϊκό τραγούδι

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ STAGE 


Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές.

 
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε και το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με μία εξαιρετική περιοδεία το καλοκαίρι.

Οι τρεις ερμηνεύτριες ξεκινούν την 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, 
στο STAGE, για περιορισμένες εμφανίσεις με ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. 

 
Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα  αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό. 
 
Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
 
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
 
 
«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή κι αυτό ακριβώς θα κάνουν στο Stage Θεσσαλονίκη!


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook