Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όλη η Θεσσαλονίκη τρέχει στην Παραλία για καλό σκοπό!

7-6-2017 (Εκδηλώσεις)

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όλη η Θεσσαλονίκη τρέχει στην Παραλία για καλό σκοπό!
Η ΤΕΝΑ και η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ καλούν τους Θεσσαλονικείς να δώσουν δυναμικό παρών και μας κλείνουν ραντεβού από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στην “Ελιά του Μασούτη” δίπλα στον Λευκό Πύργο

Για όλους εμάς που αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη και θέλουμε να την κρατήσουμε καθαρή, υπάρχει μια διαδρομή διαφορετική από τις άλλες, που γίνεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην Παραλία. Πρόκειται για τις “Πράσινες Διαδρομές”, που διοργανώνονται από την TENΑ σε συνεργασία με τα καταστήματα  Μασούτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Από τις 6.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ. , η ΤΕΝΑ μας καλεί όλους να δώσουμε το παρών, ξεκινώντας τη διαδρομή από την “Ελιά του Μασούτη” κοντά στον Λευκό Πύργο, τρέχοντας, περπατώντας ή με όποιο βηματισμό επιθυμούμε, στην Παραλία για έναν καλό σκοπό, για μια ακόμα πιο καθαρή πόλη. Η διαδρομή είναι μεταξύ 1.250μ. με 2.500μ., εύκολη για όλους και μπορείτε να καλύψετε όποιο  τμήμα της  θέλετε και για όσες φορές έχετε διάθεση. Άλλωστε, σημασία έχουν μόνο τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε.

Τα βήματα  των συμμετεχόντων θα μετριούνται χάρη στους ηλεκτρονικούς βηματομετρητές που θα δίνονται δώρο σε όλους κατά την εγγραφή τους. Όσο πιο πολλά βήματα καταγραφούν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα δοθούν για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών που χρειάζονται οι LosLampicos για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας!. Στόχος της ενέργειας είναι να φτάσουμε τα 4.000 ευρώ !!!

Οι LosLampicos δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι μια ομάδα δραστήριων και αποτελεσματικών πολιτών που εδώ κι ένα χρόνο έχει αναλάβει να κάνει… λαμπίκο την πόλη. Τώρα με τις «Πράσινες Διαδρομές» έχουμε όλοι την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε, άμεσα και εύκολα, στην προσπάθειά τους αυτή, που βελτιώνει καθημερινά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και την κάνει ακόμα ομορφότερη για τους επισκέπτες της. 

Ελάτε λοιπόν – είτε είστε κάτοικοι είτε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης – να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Περιβάλλον την Πέμπτη 8 Ιουνίου με μια όμορφη αλλά και με κοινωνική ευαισθησία  βόλτα στη παραλία. 

Κάθε βήμα σας μετράει!

Στις 8 Ιουνίου τρέχουμε στην Παραλία για το περιβάλλον και την πόλη μας!
Δίνουμε όλοι ραντεβού στις 6.00 μ.μ. στην «Ελιά του Μασούτη» στον Λευκό Πύργο
«Πράσινες Διαδρομές» μια πρωτοβουλία της TENA, σε συνεργασία με την εταιρεία Μασούτης, για την ενίσχυση του έργου της εθελοντικής ομάδας LosLampicos


Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οποιαδήποτε στιγμή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, σας περιμένουμε όλους στην «Ελιά του Μασούτη», δίπλα στον Λευκό Πύργο, να τρέξουμε μαζί για μία πιο καθαρή πόλη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν μετράνε οι επιδόσεις αλλά η συμμετοχή, αφού για κάθε βήμα σας η ΤΕΝΑ θα  προσθέτει χρήματα στο «κουμπαρά» των  LosLampicos, μιας δυναμικής ομάδας πολιτών που εδώ και ένα χρόνο έχει βάλει στοίχημα να κάνει τη Θεσσαλονίκη την πιο καθαρή πόλη της Ελλάδας. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε άνετα παπούτσια και τον ηλεκτρονικό βηματομετρητή που θα σας χαρίσει η ΤΕΝΑ την ημέρα της εκδήλωσης και τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και στις μελλοντικές σας διαδρομές.
Όσα περισσότερα βήματα κάνετε τόσα περισσότερα χρήματα θα δοθούν στην εθελοντική ομάδα LosLampicosμε στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 ευρώ για την αγορά ειδικών καθαριστικών και εργαλείων που θα τους βοηθήσουν στον καθαρισμό της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.


Ελάτε λοιπόν όλοι , μικροί και μεγάλοι – είτε είστε κάτοικοι είτε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης – να γιορτάσουμε μαζί το Περιβάλλον, την Πέμπτη τις 8 Ιουνίου με μια ευχάριστη και αποτελεσματική βόλτα στη παραλία. 

Κάθε βήμα μας μετράει!


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook