Τα νέα Γυαλιά της Google

6-4-2012 (Untitled)

Η Google αποκάλυψε ένα νέο στίγμα του μέλλοντος, παρουσιάζοντας  το λεγόμενο «Σχέδιο Γυαλιά».  Πρόκειται για ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά που συνδέονται με το διαδίκτυο. Η Google παρουσίασε το νέο αυτό προϊόν σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Τα ειδικά γυαλιά επιτρέπουν στο χρήστη να έχει διαδικτυακές συνομιλίες, να μελετά χάρτες, να λαμβάνει οδηγίες για τις μετακινήσεις του ακόμα και να έχει άμεση πληροφόρηση για τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς.

Με τα «γυαλιά», μπορεί επίσης ο χρήστης να τραβάει φωτογραφίες και να ενημερώνεται για το ποιοι φίλοι του είναι κοντά. Αν χρειαστείς ένα καφέ, τα γυαλιά σου προσφέρουν πληροφορίες για την πλησιέστερη καφετέρια!

Η Google ανακοίνωσε ότι τα νέα γυαλιά είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στο εμπόριο.  Θα ήθελε όμως οι πελάτες της να προσφέρουν τις ιδέες τους για περισσότερες εφαρμογές των γυαλιών.

Η  Google ανέφερε επίσης ότι λαμβάνει υπόψη της και τις ανησυχίες ειδικών σε θέματα υψηλής τεχνολογίας σχετικά με θέματα προσωπικών δεδομένων, αλλά και το πως θα χρησιμοποιούν την συσκευή οι άνθρωποι που φοράνε γυαλιά για ιατρικούς λόγους.


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook