9-16 Απριλίου 2012

10-4-2012 (Stars shine)

 

 

Κι εσύ, στ' αστέρια βλέπεις μόνο ζώδια και της καρδιάς τα επεισόδια προτιμάς να τα δεις στην TV ....

 


Γράφει ο Takiss Kostakiss


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Όταν το παιχνίδι τελειώνει, βασιλιάς και πιόνι μπαίνουν στο ίδιο κουτί

Άλλαξες πορεία και αυτό είναι υπέρ σου. Αν ρωτήσεις τον καθρέφτη σου θα σου απαντήσει πως όντως, εσύ είσαι ο πιο όμορφος, ο πιο γοητευτικός και ο πιο ελκυστικός για τους άλλους απ' όλο σου το περιβάλλον. Αλήθεια και τι σημασία έχει όλο αυτό αν για σένα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι είναι να δοκιμάζεις τις αντοχές και τα νεύρα των άλλων στην δουλειά και στην σχέση σου;; Χαλάρωσε λοιπόν και συνέχιζε να ζεσταίνεις το κρεβάτι σου μέχρι να πιαστεί ένας σκορπιός στον ιστό σου..

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

ν' ακούγεται η καρδιά όταν ζητάει το χάδι..

Έτσι είναι οι καρδιές των Ταύρων και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό.. Μπορείς όμως να μην το κάνεις χειρότερο. Δεν είναι παιχνίδι να παίζεις μαζί της. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να πέσεις με τα μούτρα και να προσφέρεις σιγουριά και ασφάλεια στον άνθρωπο σου. Μην ξεχνάς, κανείς δεν μπορεί να σταθεί σε μια σχέση που έχει μια μεγάλη ρωγμή στα θεμέλια. Και δη σε σχέση με Ταύρο. Και στο φινάλε, υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι να ξεσπάσεις.. Το Shopping therapy σου λέει κάτι;

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Αν ήταν όλα αλλιώς..

Σίγουρα δεν θα υπήρχε αυτό το χάος. Υπάρχει αναστάτωση στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, αισθηματικά, οικογενειακά. Μια αναστάτωση. Μέσα στο μυαλό σου όμως. Τριγύρω τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά, στρώνεις εργασιακά και συνάμα οικονομικά. Τίποτα βέβαια δεν θα αλλάξει αν δεν επαναλαμβάνεις πρωί και βράδυ μετά το φαγητό την μαγική λέξη “ΥΠΟΜΟΝΗ”.. Η μία σου καρδιά είναι ανοιχτή, μην περιμένεις να αλλάξει τίποτα όμως αν δεν ανοίξεις και την δίδυμη της..

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..

Και ενώ εσύ ζεις καλά μέσα στην μοναξιά σου, κρύβεις καλά κάτω από τον αόρατο μανδύα σου ότι πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου. Οι άλλοι όμως; Για πόσο ακόμα θα παριστάνεις κάποιον που δεν είσαι; Αν δεν αποφασίσεις να δείξεις τον αληθινό εαυτό σου δεν θα σταματήσεις να βλέπεις την ζωή σου να κυλάει έτσι. Όλα σε slow motion. Κι' αν όντως θέλεις να τα τινάξεις όλα για μια φορά και να βουλιάξεις μέσα σε αγκαλιές και κρεβάτια, απλά καν' το...


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν

Δε νομίζεις πως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις; Τι θες να κάνεις στην ζωή σου, με ποιόν, που, πότε και γιατί.. Φτάνουν οι εκπτώσεις στην καρδιά.
Άσε πίσω ότι δεν σου κάνει και συνέχισε να θέλεις τα πράγματα αλλιώς απ' ότι πραγματικά είναι. Αυτό θα σώσει προς τον παρών τουλάχιστον την κατάσταση. Βγήκες στην βιτρίνα και είσαι έτοιμος και διαθέσιμος να πουλήσεις τον έρωτα σου σε κάθε υποψήφιο αγοραστή που του γυάλισες. Μην ξεχνάς όμως, ζούμε σε εποχή επιστροφών και όχι εκπτώσεων...


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Την Μεγάλη Πέμπτη, μην πάρεις αβγά για να τα βάψεις κόκκινα. Απλά καν' τα και βάψτα μαύρα, ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ..

Ο γνωστός παρθένος. Έστρωσες τα πάντα στην δουλειά και η καρδιά σου πάντα σε δεύτερη μοίρα. Και μέσα σε όλα αυτά για ακόμα μία φορά να μην ξέρεις τι θες. Αφού το ξέρεις πως δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα γιατί μας παιδεύεις; Τώρα τουλάχιστον το βλέπεις, κοίτα λοιπόν να κάνεις κάτι γι' αυτό. Αλλιώς σε βλέπω γι' άλλη μια φορά να γεμίζεις το κρεβάτι σου και να παίζεις το παιχνίδι της ανακύκλωσης με Κριούς και Καρκίνους. Και αυτό δεν είναι επιστροφή..


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

ξύπνα τους έρωτες που έχεις μυστικούς
μ’ ένα σου νόημα λύσε όλα μου τα μάγια

“Υπάρχω”, “Εγώ”, “Ανάγκες”, “Θέλω”. Λέξεις που πρέπει να πάψουν να σου είναι άγνωστες. Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνει η Πανσέληνος που είναι από πάνω σου και πίστεψε με.. δεν το θέλεις καθόλου αυτό. Λάμπεις, αναπνέεις και ενώ το βλέπουν όλοι και προσπαθούν να σε διεκδικήσουν εσύ προτιμάς την μελαγχολία και την μοναξιά σου. Πρέπει να τα βάλεις κάτω, τι θέλεις στην ζωή σου επιτέλους και τι όχι. Και μην ξεχνάς.. Σημασία δεν έχει σε ποια αγκαλιά κοιμάσαι, αλλά σε ποια αγκαλιά θέλεις να ξυπνάς..


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ψάξε στ' όνειρό μας

Έχεις τόσο ανάγκη για απόδραση ακόμα και αν αυτή είναι στο κοντινότερο πάρκο. Και όλο αυτό γιατί κουράστηκες να πληρώνεις τις επιλογές σου. Δεν έχει σημασία όμως. Τι κι' αν έφαγες τα μούτρα σου, είσαι έτοιμος γι΄ άλλη μια φορά να παίξεις με την φωτιά για ζητήματα καρδιάς. Αν νομίζεις ότι θα βρεις ασφάλεια σε δουλειά και οικογένεια τότε είσαι γελασμένος. Μόνο σε μια αγκαλιά θα νιώσεις καλά, χωρίς ζήλιες, φασαρίες και ανόητες καχυποψίες..

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Όσο έπαιξες έπαιξες.. Κλείσαμε

Αυτή την μανία σου να ξεκινάς καταστάσεις μόνο για να τις ξεκινήσεις, να μπαίνεις σε σχέσεις απλά για να το λες ενώ ξέρεις ότι δεν θα βγάλει πουθενά δεν το καταλαβαίνω..Δεν θα πετύχει και το ξέρουμε καλά και οι δύο. Αυτός που δεν το ξέρει όμως είναι το θύμα – σύντροφος. Τι καταλαβαίνεις λοιπόν που κάνεις μετά τους άλλους να νιώθουν μετά πιο μόνοι; Να σου θυμίσω πως υπάρχουν κι' άλλα πράγματα σε τούτη την άνοιξη εκτός από τον έρωτα και εκεί μπορείς να πετύχεις με σιγουριά. Αν δεις κάπου τοξότη, πάρε την καρδιά σου και τρέχα μακριά..

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζηλεύω ακόμα και το κραγιόν σου,
γιατί μπαίνει ανάμεσα μας όταν σε φιλάω

Νομίζεις πως έχεις όλο το πακέτο. Και καλά κάνεις και το νομίζεις αλλά το πακέτο προϋποθέτει κι' άλλα πράγματα και δεν υπολόγισες σ' αυτά. Εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά με έναν όρο όμως. Να μην μετακινείς ούτε λεπτό το βλέμμα από τον στόχο σου. Να φωνάξεις δυνατά “ΝΑΙ” σε νέα πρόκληση – εργασία και θα με θυμηθείς. Μην ξεχάσεις τώρα στις γιορτές να βάζεις και λίγο νερό μέσα στο κρασί σου, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ανθρώπους δίπλα σου..


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ότι έμεινε από το χαλασμό σου το χαρίζω

Φόβος για τα αισθηματικά, απειλή στα εργασιακά. Νιώθεις την ζωή σου να είναι γεμάτη από εκρηκτικά και μένει απλά κάποιος να πατήσει το κουμπί και να τιναχτούν όλα στον αέρα. Καρδιές, χρήματα, οικογένεια. Τελικά μήπως όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό σου; Υπάρχουν 2 λύσεις: 1. Να ανοίξεις επιτέλους τα μάτια σου και να δεις πως δεν υπάρχουν φανταστικοί εχθροί παντού, 2. Να σταματήσεις την μόνιμη επίθεση στον ίδιο σου τον εαυτό. Όπως και να 'χει, θα τον βρεις τον μάστορα σου, να σου μάθει να προσέχεις τι λες και πως το λες. Και τότε θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα..


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί

Επιτέλους όλα άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν σε μια σειρά. Ντύσου, στολίσου, πέρνα καλά αλλά μην ξεχνάς.. όλα με μέτρο! Είσαι στο τέλειο σημείο να σώσεις τα αισθηματικά σου τα οποία είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Απλά ψιθύρισε την μαγική λέξη “προτεραιότητες”. Το θαύμα της άνοιξης είναι πάνω σου.. Το ζεις, το απολαμβάνεις και όλα αυτά με ανθρώπους που αγαπάς. Αυτό που φλερτάρεις μόνιμα με καρκινοτοξότες και περιμένεις να σου κάτσει δεν το καταλαβαίνω.. Αρκετά με την καρδιά σου, δε νομίζεις πως ήρθε η ώρα να την αφήσεις να γιατρευτεί;

 


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook