Πόσο όμορφοι πιστεύει το i Phone σας ,πως είστε ?

2-5-2012 (Untitled)

 

 


Μια νέα εφαρμογή για το iPhone, η οποία έχει ήδη σπάσει ρεκόρ πωλήσεων, αξιολογεί τις φωτογραφίες σας σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 και σας υποδεικνύει πόσο… άσχημα είναι τα άτομα που απεικονίζονται.
Το «Ugly Meter» ανιχνεύει το περίγραμμα του προσώπου και βαθμολογεί την εμφάνιση σας, προσφέροντας μάλιστα και μια γραπτή εκτίμηση, όπως για παράδειγμα: «Είστε τόσο άσχημος που ακόμα και ένα γυάλινο μάτι θα έκλαιγε με την ασχήμια σας».
Η εφαρμογή κοστίζει 0,79 ευρώ στο App Store και βρίσκεται στην 26η θέση των charts στη Κίνα και στην 25η στις ΗΠΑ. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη εισπράξει μισό εκατομμύριο δολάρια από την εφαρμογή και 80.000 μόλις τη πρώτη μέρα που εγκαινιάστηκε στην αμερικανική αγορά.
Ένας εκ των δημιουργών της, ο Eugene Overline, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και η εφαρμογή δεν σκοπεύει να προσβάλει κανέναν».
Ωστόσο, μια αμερικανίδα μητέρα δύο παιδιών από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ισχυρίζεται: «Δεν θα μου πει εμένα ένα τηλέφωνο πόσο όμορφα είναι τα παιδιά μου. Επιπλέον, είναι αρκετό δύσκολο για ένα παιδί να μαθαίνει έτσι «για πλάκα» ότι είναι άσχημο».

Πηγή TeckIT!


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook