Κρέας με λαχανικά σε λαδόκολλα

 

 


Τι χρειάζεται


1 κιλό κρέας χοιρινό ή μοσχάρι ή ανάμικτο σε μικρά κομμάτια
200 γραμ. κεφαλοτύρι κομμένο μικρά κομμάτια
2 κρεμμύδια  κομμένα φέτες
3 πατάτες κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
3 χρωματιστές πιπεριές σε τετράγωνα κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο σε κομματάκια
1 κουταλιά σούπας ρίγανη
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
¼ φλιτζάνι λευκό κρασί ξηρό
Αλάτι - Πιπέρι
Λαδόκολλα – σπάγκο

Πως γίνεται


Σε μεγάλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά-καλά.   Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες τουλάχιστον.
Παίρνουμε 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζουμε το μαριναρισμένο κρέας.
Διπλώνουμε τις λαδόκολλες και τις δένουμε με σπάγκο.
Βάζουμε τα δύο πακέτα σε ταψί (χωρίς νερό το ταψί) και ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 1ώρα και 15 λεπτά.

Μικρό σπουδαίο μυστικό


Μπορείτε να προσθέσετε ότι λαχανικό θέλετε π.χ. καρότα, κολοκυθάκια κλπ.


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook