Κοτόπουλο κινέζικο

 

 


Τι χρειάζεται
4 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένα σε μπουκιές
4 κ.σ. soya sauce
1 κ.σ. κόλιανδρο
1 κ.σ. κάρυ
1 κ.γλ. τζίντζερ σκόνη
4 κ.σ. σπορέλαιο ή σουσαμέλαιο
Πιπέρι - αλάτι
μαϊντανός

Πως γίνεται
Σωτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο σπορέλαιο, μέχρι να ροδίσουν.,
Σβήνουμε με την soya sauce  και μετά προσθέτουμε το κόλιανδρο, το κάρυ και το τζίντζερ.
Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για περίπου 8-10 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό.

Μικρό σπουδαίο μυστικό
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι basmati ή noodles


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook