Πατατοκροκέτες

 

 


Τι χρειάζεται
1 κιλό πατάτες βρασμένες και λιωμένες με πιρούνι
5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.γλ. κύμινο
100 γραμ. Αλεύρι
2 αβγά
1 κ.σ. backing powder
200 γραμ. μετσοβόνε τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι
Φρυγανιά για το πανάρισμα
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Πως γίνεται
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από το σπορέλαιο) και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε κροκέττες τις οποίες πανάρουμε με φρυγανιά τριμμένη και τις βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.
Τηγανίζουμε τις κροκέτες στο καυτό σπορέλαιο.

Μικρό σπουδαίο μυστικό
Aν το μίγμα είναι αραιό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook