Ταξίδι στα Βαλκάνια με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς

3-9-2012 (Untitled)

 

 

 

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς με τη «Μπάντα για Γάμους και Κηδείες» χρωματίζουν σήμερα,Δευτέρα 3/9, με έντονους βαλκάνιους ήχους και χρώματα τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού και της φιλίας των λαών, στοιχεία που αναδεικνύει μέσα από τη «Βαλκανική Πλατεία» ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.
Με επίκεντρο τα χάλκινα και μουσικές και τραγούδια σε έντονο ρυθμό, που αποτελούν πια τη βάση της «νέας τάσης» στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα φεστιβάλ και κλάμπς, ο καταξιωμένος Σέρβος συνθέτης, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, και η μπάντα του «Για Γάμους και Κηδείες» μάς υπόσχονται σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9 μ.μ.,στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) μια βραδιά που θα μας ξεσηκώσει και θα μας μείνει αξέχαστη.
 Ο μοναδικός Goran Bregovic, που κατάφερε την τελευταία δεκαπενταετία να βάλει τα Βαλκάνια στον «χάρτη», έρχεται με αποσκευές γεμάτες από παλαιότερες αγαπημένες επιτυχίες (Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi) αλλά και την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Champagne for Gypsies”, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου
-Τιμή Εισιτηρίου: 10 € και 5€ μαθητικό/φοιτητικό/ανέργων
–Προπώληση εισιτηρίων: 1) Πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) 10 π.μ.-1 μ.μ. & 6-9 μ.μ., 2) Γραφεία ΚΕΥΝΣ, Περιοχή Στρεμπενιώτη, 3) Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook