Κουαρτέτο

4-4-2013 (Gossip)

 

 

 

Ο Ντάστιν Χόφμαν σκηνοθετεί την πολυβραβευμένη Μάγκι Σμίθ και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τόμ Κόρτνει,

σε μια σκανδαλιάρικη κωμωδία, γύρω απ’ τη ζωή και τον έρωτα!

 

Μια περίεργη φήμη πλανάται τελευταία στον περίφημο οίκο ευγηρίας του Μπίτσαμ. Ακούγεται έντονα πως, πολύ σύντομα, η διάσημη κατοικία που φιλοξενεί καταξιωμένους συνταξιούχους καλλιτέχνες στα γεράματά τους, ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια εξέχουσα προσωπικότητα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Μια σταρ τόσο ξεχωριστή και διαφορετική που αναμένεται να αλλάξει την καθημερινότητα των υπόλοιπων ενοίκων.

 

Για τον Ρέτζι (Τόμ Κόρτνει), τον Γουίλφ (Μπιλ Κόνολι) και την Σίσυ (Πολίν Κόλινς), η διασπορά τέτοιου είδους «κουτσομπολιών» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς η ζωή στο σπίτι της ράδιο-αρβύλας, δεν είναι και τόσο συναρπαστική τελευταία! Ωστόσο το σοκ που θα υποστούν είναι τεράστιο, όταν συνειδητοποιήσουν πως όχι μόνο δεν ήταν ψεύτικη η φήμη περί σπουδαίας άφιξης αλλά έκρυβε από πίσω της ένα παλιό τους γνώριμο πρόσωπο τη φοβερή και τρομερή Τζιν Χόρτον (Μάγκι Σμιθ).

 

Η Τζιν δεν είναι απλώς γνωστή των τριών καλλιτεχνών, καθώς εκτός από στενή φίλη των τριών υπήρξε και πρώην σύζυγος του Ρέτζι, ο οποίος φυσικά δεν αντιμετώπισε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα της άφιξής της. Ο βασικός λόγος που αυτός ο γάμος – αλλά και η φιλική σχέση των τριών με τη Τζιν - δεν ευδοκίμησε ήταν η αναπόφευκτη εγωπάθεια που πλημμύριζε τη μεγάλη σολίστ και σταρ της εποχής της, η οποία ενώ έβλεπε την καριέρα της να απογειώνεται, υιοθετούσε όλο και περισσότερο, αυτό το καταραμένο τουπέ που αποξενώνει τους «φτασμένους σταρ», από την πραγματική τους φύση!

 

Λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, θα μπορέσει όμως άραγε να επουλώσει τις πληγές, στη δική μας περίπτωση; Θα τα καταφέρει άραγε να φέρει και πάλι κοντά το μοναδικό κουαρτέτο ώστε να ανατρέψουν τα δεδομένα της διασκέδασης, στο περίφημο γκαλά του Μπίτσαμ Χάουζ;

 


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook