Το Μυστικό Βασίλειο Του Δάσους(Epic)

23-5-2013 (Gossip)

 

 

 

 

Από τους δημιουργούς των ταινιών “H Εποχή των Παγετώνων” και “Ρίο” και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρις Γουέτζ, έρχεται η νέα τρισδιάστατη ψηφιακή περιπέτεια  της Fox. Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στη “Βασίλισσα Τάρα”, ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει ταλαντούχους ηθοποιούς όπως οι Αμάντα Σίφριντ (Les Miserables), Κόλιν Φάρελ (Seven Pyschopaths) και Κριστόφ Βάλτς (Django Unchained).

 

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί κατά μαγικό τρόπο σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με μια ομάδα μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους ...αλλά και τον δικό μας.

 

 Ο σκηνοθέτης Κρις Γουέτζ και η ομάδα του στα Blue Sky Studios - οι οποίοι κρύβονται πίσω από την πολυαγαπημένη και επιτυχημένη «Εποχή των Παγετώνων» - κατάφεραν και σε αυτή την ταινία, να αποτυπώσουν με λεπτομέρεια τη δράση και την περιπέτεια. «Προσπαθήσαμε να βιώσουμε τον κόσμου της ταινίας «Το Mυστικό Βασίλειο του Δάσους» μέσα από τα μάτια της Μαίρη Κάθριν (προτιμά να την αποκαλούν Εμ Κέι.), μιας έξυπνης, ζωηρής και πεισματάρας 17χρονης κοπέλας, η οποία θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της ζωής της.»

Αφότου επιστρέφει στο πατρικό της, η Εμ Κέι χάνει την υπομονή με τον πατέρα της, καθώς εκείνος επιμένει ότι στο δάσος υπάρχουν αόρατα πλάσματα. Όταν όμως ξαφνικά μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο των «Φυλλανθρώπων», θα δει τα πράγματα με άλλο μάτι. Η Εμ Κέι για να βρει τον δρόμο της επιστροφής θα πρέπει όχι μόνο να πιστέψει σε αυτό τον κόσμο, αλλά  να κάνει κάτι δραστικό για να τον σώσει.

6 Ιουνίου στους κινηματογράφους

 

 


<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα  Share on Facebook