Παραγωγοί


Μαρία Στύλου (Δευτέρα - Σάββατο 08:00 - 11:00)


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη κι έχω ταξιδέψει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια το πιο σημαντικό που έχω κάνει είναι ....τα παιδιά μου!!! Τον Ευριπίδη και τον Μιχαήλ.

Σκέφτομαι να σταματήσω να κάνω παιδιά και να συνεχίσω τα ταξίδια . Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει αυτή η ζωή.

Εγώ για παράδειγμα! Ενώ σπούδαζα Διοίκηση Επιχειρήσεων, ξαφνικά βρέθηκα να κάνω εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το 1988. Ωραίο πράγμα ο «αέρας»! Τόσο που πήραν τα μυαλά μου αέρα και το 1995 μπαίνω στη ΕΤ3 στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Φιλικά και θηλυκά».Ως αυθεντικό θηλυκό μου άρεσε το «γυαλί» και το 1996 συνεχίζω στην ΩΜΕΓΑ TV στην παραγωγή και παρουσίαση τηλεοπτικού magazino και στην παρουσίαση Δελτίου Ειδήσεων. 

ΣΆ αυτά τα χρόνια δεν εγκατέλειψα ποτέ το ραδιόφωνο. Μια νύχτα όμως κοιμήθηκα στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ξύπνησα στο ΕΡΩΤΙΚΌ ....ευτυχώς εγκαίρως! Νωρίς! Από τις 08:00 μέχρι τις 11.00 καθημερινά ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Κεράσα Βατμανίδου (Δευτέρα - Σάββατο 13.00-15.00)


Γεννήθηκα 18 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη την ίδια ημερομηνία που έχουν γεννηθεί η Μελίνα Μερκούρη, η Αλκιστης Πρωτοψάλτη... και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Τι περιμένεις απο ένα παιδί που μεγάλωσε βλέποντας την δακρύβρεχτη ιστορία κινουμένων σχεδίων της Κάντυ Κάντυ, ακούγοντας Σταύρο Κουγιουμτζή, Λοίζο, τραγουδώντας για χρόνια “σοπράνο” στην χορωδία “Μάντζαρος” και βλέποντας thundercats τα πρωινά του Σαββάτου.

Στο Δημοτικό σημαιοφόρος, στο Γυμνάσιο άριστη.. στο Λύκειο..ερωτεύτηκα. Εκεί έσβησε και το όνειρο μου ως φιλόλογος.

Μετά έκατσα σε πολλά θρανία. Στο κόσμο των υπολογιστών, των Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ανοιχτά Πανεπιστήμια, γυμναστήρια. Όλα τα άφηνα στη μέση, έτσι και τους έρωτες μου... 
Ωσπου ένα απόγευμα του Φλεβάρη του 1995 ήρθε στην ζωή μου ο μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας.. Ο Ερωτικός 9,48. Η μοναδική σχέση της ζωής μου που πέτυχε. Απο τότε “μαζί”. Γέλιο, δάκρυ, στιγμές, η συντροφιά μου.


E-mail : [email protected]
Σταύρος Μύθος (Δευτέρα-Σάββατο 17.00-21.00)


Γεννήθηκα κάπου στην Θεσσαλονίκη και κάπου μέσα σ' αυτή μεγάλωσα.

Σε όλους τους δρόμους και τα στενά πάνω σε ένα ποδήλατο και ένα μηχανάκι. Πάντα όμως αντίθετα με την φορά του δρόμου. Όταν είσαι μικρός και πηγαίνεις αντίθετα, τα όνειρα πολλαπλασιάζονται.

Έτσι λοιπόν, ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός, μετά πιλότος και μετά ταξιδευτής.. Γι' αυτό και σπούδασα σχέδιο κτιριακών έργων και κατέληξα να εργάζομαι ως σερβιτόρος, μπάρμαν, οικοδόμος, γραφίστας και ότι άλλο ήταν αντίθετο στο όνειρο μου.

Όπου κι αν ήμουν άκουγα ραδιόφωνο. Τα πιστεύω πολύ τα τραγούδια. Χρειάζομαι πάντα ένα στίχο να πιαστώ. Μια μέρα άκουσα ένα τραγούδι να λέει “άλλα είναι εκείνα που αγαπώ
γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα” και νομίζω ήταν καταλύτης στο να μην ακυρώνω άλλο τα όνειρα μου.

Κάπου εκεί μπήκε στην ζωή μου ο Ερωτικός. Αντίθετα πάλι, αντίθετα σε εκείνη την φάση ζωής. Λίγο το τραγούδι καταλύτης, λίγο οι άνθρωποι που μπήκαν καρμικά στην ζωή μου, ο Ερωτικός έμεινε και μένει ακόμα να ξορκίζει τα χαμένα μου όνειρα..

E-mail : [email protected]