Η «Μέρα με τα Χρώματα 2019» στη Νέα Κρήνη!


SKG
1.9.2019 | 08:01

Η «Μέρα με τα Χρώματα 2019» στη Νέα Κρήνη!

Το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων της Ελλάδας, η Μέρα με τα Χρώματα (ΜΜΤΧ), που εισήγαγε τον ορισμό των experiential festivals το 2012, επανέρχεται πιο δυναμικό και ακόμη πιο πρωτοποριακό στη φετινή, 8η έκδοσή του.

Το φετινό line up περιλαμβάνει τους Above the Hood, Light, Playmen, $pice, DJ Cron, Yanni G και Paranaue. ️Dance acts: Jaybot Garderis, Anel Li’s Twerk Dance Crew και Thessmob Team. ️Side events: Beatbox Battle, αλλά και YouΤubers, influencers, bungee τραμπολίνο, σόου, χορευτές, ρομπότ, τελετές γάμου(!), διαγωνισμοί, κληρώσεις, ζογκλέρ, ένας μηχανικός ταύρος, τον οποίο καλείστε να δαμάσετε, αλλά και ένας μοναδικός διαγωνισμός για skydiving, σε συνεργασία με το Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο τής Βόρειας Ελλάδας.

Στην παρουσίαση θα βρεθεί ο Διονύσης Ατζαράκης, ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο πετυχημένους standup κωμικούς τής γενιάς του. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, στις 13:00, στο γήπεδο ΑΕΝ Κρήνης (έναντι του Ιππικού Ομίλου Καλαμαριάς). Εισιτήρια: Basic 10 ευρώ (περιλαμβάνει ένα σακουλάκι χρώμα), Combo 15 ευρώ (περιλαμβάνει τρία σακουλάκια χρώμα, fast pass από την πύλη και καπέλο ΜΜΤΧ για τους 50 πρώτους).