Η SPORT 2000 ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Βόρεια Ελλάδα!!!


SKG
5.9.2019 | 14:54

Η SPORT 2000 ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Βόρεια Ελλάδα!!!

Η SPORT 2000 International ανοίγει ένα τεράστιο κατάστημα στην Ελλάδα. Το κατάστημα θα ανοίξει στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας έκταση 2.600 τετραγωνικών μέτρων, καθιστώντας το, το μεγαλύτερο αθλητικό κατάστημα στη βόρεια Ελλάδα. Θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών από κορυφαίες εταιρίες όπως Adidas, Nike, Puma, Under Armor, Reebok, Vans, The North Face, Jack Wolfskin, Speedo και πολλά άλλα. Το κατάστημα βρίσκεται στο Εμπορικό Limani Center κοντά στο λιμάνι, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα φέρει το όνομα SPORT DEPOT Mega Store, που σημαίνει ότι αποτελεί ένα χώρο με πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, και μια μοναδική συλλογή από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Με το όνομα SPORT DEPOT, η SPORT 2000 δραστηριοποιείται ήδη στη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Σημαντικό μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της SPORT 2000 είναι να συνεργαστεί με τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και ομοσπονδίες, καθώς και να υποστηρίξει αθλητικές και τουριστικές οργανώσεις. Οι συζητήσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη με τον πρωταθλητή της Super League ΠΑΟΚ για μια ειδική συνεργασία.

Επιπλέον, παράλληλα με τις πωλήσεις στο κατάστημα, το SPORT 2000 - SPORT DEPOT θα αναπτύξει επίσης το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν στο διαδίκτυο μέσω του e-shop www.sportdepot.gr, το οποίο θα επιτρέψει στους πελάτες να παραγγείλουν προϊόντα από παντού στην Ελλάδα. Το άνοιγμα της αποθήκης, μαζί με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, θα επιτρέψει την γρήγορη και φθηνή παράδοση των παραγγελιών.

Με το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να δημιουργηθούν περίπου 50 νέες θέσεις εργασίας και το πλάνο της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια είναι να ανοίξουν και άλλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η συνολική επένδυση μόνο το 2019 εκτιμάται σε 3,5 εκατ. Ευρώ.

Στην Ευρώπη η SPORT 2000 έχει ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 3,9 δισ. Ευρώ και συνολική επιφάνεια καταστημάτων πωλήσεων άνω των 1,3 εκατ. τετραγωνικών μέτρων. Οι εταιρείες της SPORT 2000 λειτουργούν με πάνω από 3500 καταστήματα σε 23 χώρες, απασχολώντας πάνω από 35.000 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sport2000.com