Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης λόγω ΔΕΘ


SKG
7.9.2019 | 07:53

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης λόγω ΔΕΘ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι «HELEXPO SALES» θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

«Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έφτασε στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, και η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας είναι, όπως κάθε χρόνο, αναμενόμενη τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι “HELEXPO SALES” οι οποίες ισχύουν κάθε χρόνο το διάστημα της ΔΕΘ, αποτελούν ιδιαίτερη ευκαιρία για τα καταστήματα της πόλης μας, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.

Φέτος οι “HELEXPO SALES” θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διενεργήσουν εκπτώσεις και να αυξήσουν τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να  συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

ΚΑΛΟΥΜΕ επισκέπτες και κατοίκους της πόλης μας να επωφεληθούν τις καλύτερες τιμές, εκπτώσεις και  υπηρεσίες της Αγοράς μας».