Το ΚΘΒΕ στην 84η ΔΕΘ


Πολιτισμός
8.9.2019 | 08:01

Το ΚΘΒΕ στην 84η ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της 84ης Διεθνούς Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια στάση σε μια εξωτική λαϊκή αγορά της Βομβάης μέσα από το σταντ του ΚΘΒΕ , ταξιδεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην  παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» η οποία παρουσιάστηκε από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ τη θεατρική περίοδο 2014-2015.

Ο Φιλέας Φογκ, ο εκκεντρικός και μυστηριώδης ήρωας της γνωστής περιπέτειας του Ιουλίου Βερν μπορεί να μην είναι εκεί, ένας εντυπωσιακός ελέφαντας, όμως- που «δραπέτευσε» από το σκηνικό της παράστασης- θα σας περιμένει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Στο σταντ του ΚΘΒΕ, θα υπάρχει η δυνατότητα της αποκλειστικής διάθεσης  επιλεγμένων εντύπων του οργανισμού, όπως ο εξαιρετικός κατάλογος της έκθεσης κοστουμιών «Ίχνη του εφήμερου» της μόνιμης Έκθεσης Κοστουμιών που φιλοξενείται στο Βασιλικό Θέατρο, καθώς και προγράμματα και θεατρικά έργα των πρόσφατων θεατρικών περιόδων, συλλεκτικά προγράμματα και μουσικές συλλογές.

Παράλληλα, θα δίνονται επιλεγμένα προγράμματα παραστάσεων στο κοινό δωρεάν και θα διατίθενται συνδρομητικές κάρτες της νέας θεατρικής περιόδου 2019-2020.