3ο KIDOT Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια!


Οικογένεια
14.9.2019 | 08:31

3ο KIDOT Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ οικογένειας της Ελλάδας, το 3ο KIDOT Festival, επιστρέφει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τις 11 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ.

“Πώς μπορείς να χωρέσεις έναν ολόκληρο κόσμο δράσεων και προτάσεων για το παιδί και την οικογένεια; Αν είσαι το KIDOT, απλά δημιουργείς τον δικό σου πλανήτη”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργαντές.

“Πιστή στο φθινοπωρινό της ραντεβού -εκεί κοντά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς- η κορυφαία διοργάνωση για το παιδί, τον γονιό και την οικογένεια, σε περιμένει για ένα διήμερο γεμάτο γνώση, εξερεύνηση και παιχνίδι!”, προσθέτουν.

“To KIDOT το γνωρίζετε ήδη από τις δύο προηγούμενες, επιτυχημένες διοργανώσεις του. Σίγουρα έχετε περάσει από το Market προϊόντων και υπηρεσιών του, έχετε δει τα παιδιά σας να δημιουργούν και να διασκεδάζουν στα Workshops του, έχετε περάσει χρόνο στις πρωτότυπες δράσεις των Side και All Day Events, έχετε παίξει ασταμάτητα στα KIDS Areas, έχετε απολαύσει τις γεύσεις του Food and Drink Corner, και φυσικά έχετε χαλαρώσει στα Lounge Areas - γιατί καλό το παιχνίδι και η δράση, αλλά και μια ανάπαυλα χρειάζεται. Η φετινή διοργάνωση λοιπόν, θα σας προσφέρει όλα τα παραπάνω, ακόμα περισσότερα, ακόμα μεγαλύτερα, ακόμα καλύτερα!”, επισημαίνουν.

“Και φέτος, το 3ο KIDOT Festival θα είναι ολοήμερο, με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Θα πρωταγωνιστήσουν τα κινητικά δρώμενα, οι παρουσιάσεις με ποικίλη θεματολογία, τα συμμετοχικά παιχνίδια και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες προτάσεις, ξεχωρίζουν αυτές της Ευρωγνώσης, του Goethe Institute Thesaloniki, αλλά και ποικίλων Ακαδημιών Ρομποτικής, που όλο το διήμερο θα προσφέρει δράσεις ρομποτικής για παιδιά!
Το ελεύθερο παιχνίδι θα έχει το δικό του ρόλο στην ειδική ζώνη ψυχαγωγίας, τα KIDS Areas –κυρίως αφού θα την πλαισιώνει η Ανέμη με τα παιχνίδια της, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων-χάρη στο οποίο θα μεταμορφωθούμε με face painting, θα ασχοληθούμε με κατασκευές, αλλά και παιχνίδια με κινητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Οι προσεγμένες επιλογές φαγητού και ποτού θα σας χαρίσουν γεύση και ενέργεια. Η χαλάρωση και η ξεκούραση θα έχουν όπως πάντα τον δικό τους, ειδικά τοποθετημένο και σχεδιασμένο χώρο. Τέλος, ένας μεγάλος χώρος αφιερωμένος στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, θα σας προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για τις αγορές σας. Ανάμεσα σε άλλα, αξίζει να σταθείτε λίγο παραπάνω στα stands των Anthis, Mini Fee και Sunshine Inspiring Events -τον λόγο, θα τον καταλάβετε…", καταλήγουν.

Επίσης  συμμετοχές 50 και πλέον φορέων, ομάδων και εταιριών της πόλης -ανάμεσά τους και πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, όπως αυτές των Make A Wish, Το Χαμόγελο Του Παιδιού, Καλλιστώ, και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλl για γονείς, οικογένειες και παιδιά ως 12 ετών, με τον θεματικό πλουραλισμό, τον ολιστικό προσανατολισμό, το εύρος αλλά και την ευρηματικότητα των δράσεων του, έρχεται με φρεσκάδα, δημιουργικότητα, φαντασία, αλλά και ιδέες και προτάσεις για τις δραστηριότητες των μικρών του φίλων για τη σχολική σεζόν που ξεκινάει.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του KIDOT Festival www.kidotfestival.com μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες της κάθε δράσης και να ενημερωθείτε για το συνολικό πρόγραμμα του διημέρου.