Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών!


Μουσικά Νέα
20.9.2019 | 09:02

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών!

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, «Καλλιτεχνικός Σεπτέμβριος 2019» του δήμου Νεάπολης-Συκεών, συνεχίζονται με δύο μεγάλες συναυλίες. Συγκεκριμένα οι αδερφοί Τσαχουρίδη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υπόσχονται να «μαγέψουν» το κοινό με τις ερμηνείες τους, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών έχει φροντίσει τα πάντα, και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται να μας «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο, σε μια μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών.

Με σχεδόν μισό αιώνα πορείας, εκρηκτικός, αυθεντικός και συναισθηματικός, με τεράστιες επιτυχίες, αμέτρητους δίσκους, και θρυλικές συναυλίες, έρχεται για να μαγέψει τον κόσμο και να τον κάνει να φωνάξει και πάλι το διαχρονικό «Βασίλη ζούμε, για να σ’ ακούμε».

Μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, το Ανοιχτό Θέατρο Συκεών θα υποδεχτεί τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη που με δοξάρι και φωνή θα παίξουν και θα τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει! Ανταμώνοντας με σπουδαίους συνθέτες και παντρεύοντας μουσικές του κόσμου από έρωτα και όχι προξενιό, θα συνομιλήσουν για ακόμα μία φορά με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό, ξεσηκώνοντας τις ψυχές του κοινού.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

-Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 10 € προπώληση, 12 € ταμείο.
-Κωνσταντίνος Ματθαίος Τσαχουρίδης: 8 € προπώληση, 10 € ταμείο.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

-viva.gr

-«Σάρωθρον» Cafe bar (Λαδάδικα)

-«Ηλιοτρόπιο» Cafe bar (πλατεία Ναυαρίνου)

-«16 the bar» (Σταυρούπολη)

-«Δυόροφον» Cafe bar (Καλαμαριά)

-«Ελιά Λεμόνι» εστιατόριο (Μ. Μπότσαρη)

-«Παπασωτηρίου» ζαχαροπλαστείο (Εύοσμος)

-«Calderon» coffee and more (Συκιές)