ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΖΗΤΗ - Το όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γνώση! Εσείς απλά, «Ζητήστε το καλύτερο»!


SKG
25.9.2018 | 12:10

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΖΗΤΗ - Το όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γνώση! Εσείς απλά, «Ζητήστε το καλύτερο»!

H ιστορία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη το 1959.

Ο Εκδοτικός Οίκος ΖΗΤΗ κάνει την διαφορά χρησιμοποιώντας τους πρώτους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Macintosh) για την επεξεργασία και ηλεκτρονική σελιδοποίηση κειμένων, γραφικών και εικόνων. Παράλληλα ενισχύεται η καθετοποίηση, προσφέροντας αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο και συνεχή ροή παραγωγής. Το άριστα ειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα, η υιοθέτηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία, αλλά και η προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών, συνδυάζοντας την αγάπη που πρέπει να διέπει κάθε στάδιο παραγωγής ενός βιβλίου με τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, δίνουν την πρωτοπορία στις Εκδόσεις ΖΗΤΗ να παρουσιάζουν και να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό, άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές για το πλέον άρτιο και καλαίσθητο βιβλίο!

Βιβλιοπωλείο Θεσσαλονίκης
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Aρμενοπούλου 27, στην καρδιά της πόλης, ο αναγνώστης θα βρει βιβλία για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΕΠ) αλλά και βιβλία ποικίλης ύλης (λογοτεχνία, παραμύθια, παιδικό μυθιστόρημα, λευκώματα) καθώς και βιβλία όλων των εκδοτών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο: 2310 203 720.

Βιβλιοπωλείο Αθήνας
Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22, ο αναγνώστης θα βρει βιβλία για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο το Λύκειο, ποικίλης ύλης (λογοτεχνία, παραμύθια, παιδική λογοτεχνία, λευκώματα) καθώς και βιβλία για ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΕΠ, αλλά και βιβλία όλων των εκδοτών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο: 210 38 16 650.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα τα βιβλία μας αναλυτικά (πρόλογος, περιεχόμενα και δείγμα βιβλίου σε pdf) στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο store.ziti.gr.

Οι σπουδαιότερες διακρίσεις και βραβεύσεις των Εκδόσεων ΖΗΤΗ
Το 1994 ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας βραβεύει την Πελαγία Ζήτη «για τη συνολική προσφορά της στα βορειοελλαδικά γράμματα».
Το 1998 ο Εκδοτικός Οίκος ΖΗΤΗ συμμετέχει στο διαγωνισμό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την έκδοση πολλαπλού βιβλίου για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα βιβλία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ εγκρίθηκαν και διδάχθηκαν στα σχολεία της χώρας κατά τις σχολικές χρονιές 1999-2000, 2000-2001 και 2001-2002 (η Ευκλείδεια Γεωμετρία Α’ και Β’ Ενιαίου Λυκείου) και 2000-2001 (Χημεία για όλες τις τάξεις του Λυκείου, 24 βιβλία συνολικά).
Ο εκδότης που βραβεύτηκε στην κατηγορία Ιατρική-Βιολογία των βραβείων επιστημονικού βιβλίου για τα έτη 2006 και 2007 που απονεμήθησαν το 2008 από το Ελληνικό Παράρτημα της Euroscience είναι οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ.

Τα γραφεία και η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής του Εκδοτικού Οίκου βρίσκονται στο 18o χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας. Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: [email protected], τηλ. 23920 72222.

Η λεπτομερής και προσεκτική επιμέλεια των βιβλίων των Εκδόσεων ΖΗΤΗ προσέλκυσε καταξιωμένους επιστήμονες-καθηγητές να μας εμπιστευτούν τα γραπτά τους, ώστε να τα μετουσιώσουμε σε βιβλία. Τα εκπαιδευτικά βιβλία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ αποτέλεσαν και αποτελούν πολύτιμους βοηθούς των μαθητών εδώ και 59 χρόνια.
Ευχαριστούμε τους συγγραφείς και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στις εκδόσεις μας και που ανταποκρίθηκαν στο όραμά μας να ζωντανέψουν οι λέξεις πάνω στο χαρτί και να γίνει η γνώση προσβάσιμη μέσα από τα βιβλία μας.

www.ziti.gr
 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες