Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 4ου Grand Prix IKEM - Club Cheval - Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων!


SKG
15.10.2019 | 18:11

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 4ου Grand Prix IKEM - Club Cheval - Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων!

Οι τριήμεροι Ιππικοί Αγώνες υπερπήδησης εμποδίων, 4ο Grand Prix – IKEM – Club Cheval, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, έληξαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2019, με μεγάλη επιτυχία. Ο νέος μας στίβος αποτέλεσε το βασικό κίνητρο για να ταξιδέψουν 40 αθλητικοί ίπποι από την Αθήνα και 20 από Βουλγαρία και Τουρκία.  Το παρών έδωσαν και αθλητές που συμμετείχαν, από τον Νομό Θεσσαλονίκης, τον Βόλο, τη Λάρισα, τις Σέρρες και την Κατερίνη, των οποίων οι εντυπώσεις για τον νέο στίβο ήταν άριστες και εξέφρασαν με ενθουσιασμό την ικανοποίησή τους, προς μεγάλη χαρά της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η απήχηση του κοινού ήταν εξίσου εντυπωσιακή, αφού καθημερινά προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Ι.Κ.Ε.Μ. εκατοντάδες άτομα με κορύφωση την Κυριακή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνολικά υπολογίζεται ότι τους Ιππικούς Αγώνες παρακολούθησαν πάνω από 4000 άτομα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Ο Δημήτρης Μπούτσης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ι.Κ.Ε.Μ  και τα Μέλη αυτού, ευχαριστούν θερμά, την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τους συμμετέχοντες Ομίλους, Αθλητές και Προπονητές, τους  Χορηγούς, Υποστηρικτές και Αθλοθέτες  του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, τους Κριτές και Εθελοντές, την Επιτροπή Αγώνων και τέλος τον Σχεδιαστή Διαδρομών Βασίλη Σπυρόπουλο.

Επίσης, Ευχαριστούμε Θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας: 

• ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη των Αγώνων και την φιλοξενία του Προέδρου κ. Μπούτση στη ζωντανή εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπορ”
• Τον Ερωτικό 94.8, το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Fresh 96.1 για την δημιουργία και εκπομπή του Ραδιοφωνικού Διαφημιστικού Spot των Αγώνων
• Την Ηλεκτρονική Εφημερίδα thessnews.gr για τη δημοσίευση των Δελτίων Τύπου και την ανάρτησή τους στα social media.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ
 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες