Η Fiat Koumantzias Μέγας Χορηγός του “Passion White Tower”!


SKG
27.9.2018 | 19:58

Η Fiat Koumantzias Μέγας Χορηγός του “Passion White Tower”!

Η Fiat Koumantzias και το πιο στιλάτο b-SUV, το νέο Fiat 500X, υποστηρίζουν το φαντασμαγορικό Fashion Show του Βασίλειου Κωστέτσου στη Θεσσαλονίκη!

H Κουμαντζίας Α.Ε., επίσημος διανομέας και επισκευαστής των Fiat και Fiat Professional στη Δυτική Θεσσαλονίκη, παραδοσιακά βρίσκεται δίπλα σε εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την όμορφη πόλη μας. Με αφορμή και την έλευση του νέου Fiat 500X, ενός SUV που ξεχωρίζει για το στιλ και την έντονη προσωπικότητα του, η Fiat Koumantzias υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Fashion Show του γνωστού σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο, στις 17.30!

Στο “Passion White Tower”, ο σχεδιαστής θα παρουσιάσει την καινούργια του collection υψηλής ραπτικής Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, ενώ στον ευρύτερο χώρο της εκδήλωσης το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά από κοντά το νέο Fiat 500X.

Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους πλήθος προσωπικοτήτων από τη μόδα και τη showbiz, ενώ την παρουσίαση και την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Τέλος ο Τρύφωνας Σαμαράς που θα έχει την επιμέλεια του Hair Styling, επιφυλάσσει μια σειρά εκπλήξεων για το κοινό.

Η Fiat Koumantzias ως Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης θα βρίσκεται δίπλα στη διοργάνωση με όλο το επιτελείο της, ενώ τα test drive μοντέλα της εταιρείας θα αναλάβουν τις μετακινήσεις της ομάδας του σχεδιαστή στη Θεσσαλονίκη.