Ο Ερωτικός 94,8 και η Mouzenidis Travel σας ταξιδεύουν για 5 μέρες στο Χριστουγεννιάτικο Παρίσι!


Πολιτισμός
21.11.2019 | 18:46

Ο Ερωτικός 94,8 και η Mouzenidis Travel σας ταξιδεύουν για 5 μέρες στο Χριστουγεννιάτικο Παρίσι!

Ο Ερωτικός 94,8 και η Mouzenidis Travel κάνουν δώρο σ' ένα τυχερό ζευγάρι ένα μαγευτικό ταξίδι στο Χριστουγεννιάτικο Παρίσι! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και η αναχώρηση για το ταξίδι είναι την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση για τη γαλλική πρωτεύουσα . Άφιξη και γνωριμία με  την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης, το Πάνθεον. Θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο και θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε  Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’, κατευθυνόμενοι στον Πύργο του Άιφελ. Θα δούμε ακόμα την Αψίδα του θριάμβου, το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού. Θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε την περίφημη γαλλική κουζίνα.

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ - ΛΟΥΒΡΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πλατεία της Βαστίλης, σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης. Θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί και θα καταλήξουμε στη συνοικία των Λατίνων. Ακολουθεί ξενάγηση στο μοναδικό μουσείο του Λούβρου. Για το απόγευμα προαιρετική συμμετοχή στο Paris By Night Τour για να θαυμάσουμε φωταγωγημένο το Παρίσι. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα και θα ανακαλύψουμε τη βραδινή ατμόσφαιρα της εορταστικής πόλης. Ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης για να δούμε ένα τμήμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ DISNEYLAND (32 + 32 ΧΛΜ.)

Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για τη Disneyland. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς. Επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα διεθνούς φήμης καμπαρέ Λίντο ή Μουλέν Ρουζ.

4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (ΝΤΟΒΙΛ - ΤΡΟΥΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ) (240 + 240 ΧΛΜ.)

Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός η παραμυθένια πόλη της Ντοβίλ και στη συνέχεια η Τρουβίλ, δύο από τα πιο γνωστά παραθεριστικά θέρετρα στη Μάγχη. Συνεχίζοντας, μέσα από  μια πανέμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικο χωριό των Βίκινγκς, την Ονφλέρ. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι.

5η ημερα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και απολαύστε την ελεύθερη ημέρα σας στο Παρίσι. Επισκεφθείτε το μουσείο Πικάσο, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, Φόρουμ ντες Αλ, τον Άγιο Ευστάθιο και τη Βασιλική πλατεία. Προτείνουμε να γευματίσετε στο εστιατόριο Κονγκ ή στο παραδοσιακό εστιατόριο λε Μπουκρές. Συνιστούμε επίσης να κινηθείτε στην περιοχή της Όπερας, με τα πολυκαταστήματα Γκαλερί λα Φαγέτ και Πρεντάμπ. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

ΠΤΗΣΕΙΣ

24/12  ELB1181  ΜΠΟΒΕ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 15.05 – 19.00

24/12  ELB1180  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΠΟΒΕ 12.00 – 14.05
 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες