Το Public υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον συγγραφέα Jeff Kinney!


Πολιτισμός
3.12.2019 | 08:42

Το Public υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον συγγραφέα Jeff Kinney!

Ο δημιουργός της σειράς «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα» έρχεται στην Ελλάδα! Ο Νο1 ευπώλητος συγγραφέας των New York Times, Jeff Kinney, που έχει φέρει στις ζωές των μικρών φίλων «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός), έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Η σειρά παιδικών βιβλίων Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα (στα αγγλικά Diary Of A Wimpy-Kid) έχει αγαπηθεί από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο ενώ τα βιβλία της σειράς έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ψηφισμένα από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο! Το πρώτο βιβλίο του «σπασίκλα» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το 2008 και πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το 14ο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Κακός Χαμός» το οποίο πολλοί μικροί αναγνώστες ανυπομονούν να διαβάσουν για να ανακαλύψουν τη συνέχεια των περιπετειών του πιο διάσημου σπασίκλα!

Ο συγγραφέας και εικονογράφος της σειράς, Jeff Kinney, έρχεται σε λίγες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη σε μια εκδήλωση των Public και των εκδόσεων Ψυχογιός!

Ο Jeff Kinney έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από τους 100 ανθρώπους στον κόσμο με τη μεγαλύτερη επιρροή, είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών, συγγραφέας, εικονογράφος και παραγωγός παιδικών βιβλίων, είναι έξι φορές νικητής στα Βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice, και ζει με τη γυναίκα και τους δύο γιους τους στη Μασαχουσέτη, όπου είναι ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου Μια Απίθανη Ιστορία. Τα βιβλία του κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
7 Δεκεμβρίου 2019, 11:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Κινηματογράφος Ολύμπιον, Πλ. Αριστοτέλους 10

ΕΙΣΟΔΟΣ
Ελεύθερη
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Φωτογραφίες Φωτογραφίες