Η Ελένη Βιτάλη στο Club του Μύλου!


Μουσικά Νέα
20.12.2019 | 08:03

Η Ελένη Βιτάλη στο Club του Μύλου!

Η Ελένη Βιτάλη, μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα και τις κατάμεστες συναυλίες του καλοκαιριού, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την κυκλοφορία της καινούριας της δισκογραφικής δουλειάς.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας με έκπτωση, εύκολα και γρήγορα από την GoodDeals.gr

- Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 - 21:30
- Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 - 21:30

Μια παράσταση, φτιαγμένη με μεράκι και ταλέντο, γεμάτη τραγούδια και κέφι. Πρωταγωνίστρια και οικοδεσπότης, η Ελένη Βιτάλη, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης κομμάτια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, αλλά και παλιές τις επιτυχίες και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών (Τόκας, Μητροπάνος, Μάλαμας, Περίδης, Παπάζογλου, Ρασούλης, Σούκας, Καζαντζίδης, Παπαιωάνου κλπ), επιμελημένα με την αισιόδοξη, εφηβική και ανοιχτόκαρδη ματιά της Ελένης Βιτάλη και του Νίκου Ξύδη.

Οι ερμηνείες της Ελένης, με τα πολλά πρόσωπα και τις διαφορετικές φόρμες, οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη και των Τζουμ που ενθουσίαζουν, και οι πληθωρικές παρουσίες του Στάθη Παχίδη και του Αργύρη Μπακιρτζή, καθώς και η μοναδική Γεωργία Νταγάκη υπόσχονται τρεις αξέχαστες βραδιές.

Την εικόνα συμπληρώνει ο απολαυστικός στο κλαρίνο, μεγάλος μας σολίστας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος.