«ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The Musical» στο Vergina Theatro - Παράταση για όλο τον Ιανουάριο!


Πολιτισμός
4.1.2020 | 08:14

«ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The Musical» στο Vergina Theatro - Παράταση για όλο τον Ιανουάριο!

Έσπασε τα ταμεία στη Θεσσαλονίκη και πήρε παράταση για όλο τον Ιανουάριο το «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος κόσμου σε κάθε παράσταση καταχειροκροτεί όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες της παράστασης: Τον Κώστα Μακεδόνα, την Κατερίνα Κούκα, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Σοφία Μουτίδου, τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη Νικολέτα Καρρά. Και φυσικά, τον Μάκη Δελαπόρτα, στο ρόλο του αφηγητή.

Το «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» ταξιδεύει το κοινό στις φαντασμαγορικές εκείνες εικόνες που δεν είχαν σε τίποτα ζηλέψουν τις Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές της εποχής και με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως: «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Η αγάπη θέλει δυο», «Θέλω τα όπα μου», «Ο πιο καλός ο μαθητής», «Άνοιξε πέτρα» και άλλα.

Ένα show «φαντασμαγορικό» σαν φινάλε από ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, «νοσταλγικό» σαν μελωδία του Μίμη Πλέσσα, «αστείο» σαν ατάκα του Αλέκου Σακελλάριου κι  «αυθεντικό» σαν τις πενιές του Γιώργου Ζαμπέτα.

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας
Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Μπουζούκι: Κωνσταντίνος Βελλιάδης
Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου

Vergina Theatro, Regency Casino Thessaloniki
Όλο τον Ιανουάριο

Ώρα Έναρξης: 21:45

Η είσοδος στο Vergina Theatro επιτρέπεται ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας

Πληροφορίες στο 2310 491 234.
Φωτογραφίες Φωτογραφίες