ο ροζ Οκτώβρης του Ερωτικού 94.8


Πολιτισμός
19.10.2018 | 10:53

ο ροζ Οκτώβρης του Ερωτικού 94.8

Ο ροζ Οκτώβρης του Ερωτικού 94.8
Ο Οκτώβρης έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Ο στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι γυναίκες και να αρχίσουν εγκαίρως τις προληπτικές εξετάσεις.
Συμμετέχοντας ο Ερωτικός 94. 8 στην διεθνή αυτή καμπάνια κάλεσε τις ακροάτριες του να φωτογραφηθούν και να «μεταδώσουν» διαδικτυακά αυτό το μήνυμα στους δικούς τους φίλους και γνωστούς. Το κάλεσμα του αγαπημένου τους ραδιοφώνου βρήκε άμεση ανταπόκριση. Με χαρά και ενθουσιασμό δέχτηκαν να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος της πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών, επαγγελμάτων, και προσωπικοτήτων, φωτογραφήθηκαν με το συμβολικό ροζ φουλάρι και έστειλαν στο περιβάλλον τους αυτό το μήνυμα ζώης. Ανάμεσά τους και πολλές ηρωίδες που έχουν περάσει από την αρρώστια αλλά και με ό,τι συνεπάγεται αυτή. Χημειοθεραπείες, φάρμακα, απώλεια μαλλιών, αγωνία και φόβος. Αγωνίστηκαν και βγήκαν νικήτριες. Οι ίδιες γνωρίζουν περισσότερο από το καθένα πόσο σωτήρια μπορεί να αποβεί μια μαζική «υπενθύμιση»

Ευχαριστούμε τις:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΟΥΙΑΖΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑIΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ, ΓΙΟΥΛΗ ΜΠΑΡΗ, ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΠΡΟΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ, ΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΔΩΡΑ ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΚΗ ΜΠΙΤΣΗ,ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ, ΕΥΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΒΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ,  ΛΙΤΣΑ ΜΠΕΡΤΕ, ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΟΝΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΜΕΚΕΡΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΜΙΝΑ ΒΑΣΤΑ, ΟΛΓΑ ΔΑΙΚΟΥ, ΟΛΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΡΑΧΗΛ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ, ΚΕΡΑΣΑ ΒΑΤΜΑΝΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΟΥ