Έρχεται το 7ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου!


Πολιτισμός
18.2.2020 | 07:58

Έρχεται το 7ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου!

Για 7η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival - ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ θα ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο!

Το 7ο Διεθνές Horrorant Film Festival θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020.  7 οι ημέρες της εβδομάδας, 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα, 7 τα τσάκρα του ανθρωπίνου σώματος, 7 τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, 7 και οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης… Προλήψεις ή όχι, ο αριθμός 7 είχε από την αρχαιότητα μια ιδιαίτερη, σχεδόν μυστηριακή σημασία.

Το φεστιβάλ τρόμου πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πέντε μαγάλες πόλεις της Ελλάδας, εκ των οποίων η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Οι πρώτες ταινίες έχουν ήδη κλείσει και το screening συνεχίζεται μανιωδώς ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες νέες παραγωγές απ’ όλο το κόσμο.

Το Horrorant Film Festival «ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ» διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FB Horrorant Film Festival