Έρχεται το Run Together!


Fitness
21.2.2020 | 07:21

Έρχεται το Run Together!

Ελάτε να τρέξετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς που θα συμμετέχουν στο Run Together σε αγώνες των 3χλμ, 6χλμ και 9χλμ.

Για 2η χρονιά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της , έναν αγώνα από τους φιλικότερους αγώνες τρεξίματος, το Run Together,το οποίο εφέτος στηρίζει εμπράκτως το έργο του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου Θεσσαλονίκης!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο στην φετινή διοργάνωση όπως η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα η οποία συμπίπτει με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Έτσι λοιπόν οι διοργανωτές του αγώνα όπως και οι επίσημοι φορείς προσκαλούν τον κόσμο που αγαπά την άθληση και όχι μόνο να λάβουνε μέρος με το αγαπημένο τους πρόσωπο σε έναν αγώνα που διοργανώνεται για έναν καλό λόγο! Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ανά άτομο εκ των οποίων μέρος του θα βοηθήσει κάποιες από τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών.

Παράλληλα με την αθλητική διαδρομή θα υπάρχει ένα χώρος δημιουργικός όπου οι γονείς που θέλουν να λάβουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία αφήσουν τα παιδιά τους  κάτω από το βλέμμα έμπειρων εκπαιδευτών..

Το Run Together να αποτελέσει θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης μιας και φέτος δήλωσαν συμμετοχή 1000 άτομα, είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όπου τόνισε: «ένας τέτοιος αγώνας δεν δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη καθώς δεν απαιτεί κλειστούς δρόμους! Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει την αρμονική συνεργασία που υπάρχει με την διοίκηση της ΔΕΘ».

Από την μεριά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος εξήρε την αμέριστη συμπαράσταση που παρέχει η ΔΕΘ καθ όλη την διάρκεια του χρόνου όπως τις κρύες μέρες του Χειμώνα, όπου φιλοξένησε περίπου 1000 άστεγους στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου. Στις 8 Μαρτίου λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΔΕΘ για το Το Run Together όπου το παρόν θα δώσουν περισσότεροι από 1000 δρομείς!

Το Radio Thessaloniki 94,5 fm, η ηλεκτρονική εφημερίδα Thessnews.gr, o Eρωτικός 94,8 fm  και ο Fresh Salad 96,1 fm θα είναι χορηγοί επικοινωνίας του Run Together όπου μέρος των εσόδων θα υποστηρίξουν τις ανάγκες του ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.