Έρχεται για δεύτερη χρονιά η οινική έκθεση Τhessaloniki Wine Show 2020


SKG
24.2.2020 | 08:48

Έρχεται για δεύτερη χρονιά η οινική έκθεση Τhessaloniki Wine Show 2020

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η οινική έκθεση THESSALONIKI WINE SHOW μάς προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού κρασιού! Για δύο ημέρες στις 29 και 30 Μαρτίου, στις Αποθήκες Γ και Δ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης συναντιούνται με μοναδικό τρόπο η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών και οι καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση και παρουσιάζονται μαζί με τους ποικίλους τρόπους απόλαυσης του κρασιού, τις νέες αγορές και τη διασκέδαση!

Το διαφορετικό οινικό show που εντυπωσίασε πέρσι στην πρώτη του εμφάνιση, επιστρέφει φέτος με ακόμα περισσότερους εκθέτες και ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τόσο το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, όσο και τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και sommeliers.

Το διήμερο διοργανώνει η δημιουργική ομάδας τη Circo Entertainment και του Wine Style, γνωστοί για την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη τους για το κρασί και την εμπειρία τους σε πληθώρα επιτυχημένων projects.

Στο THESSALONIKI WINE SHOW 2020 πρωταγωνιστούν:

Πάνω από 100 καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά.

Καινοτόμα προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα.

Cocktails που αναδεικνύουν το ελληνικό κρασί, φτιαγμένα από τους 16 κορυφαίους Bartenders και mixologists από 8 Cocktail Bars της Θεσσαλονίκης.

Εναλλακτικά, Βιολογικά, Βιοδυναμικά και Vegan Κρασιά που έχουν επιλέξει, επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο bar 2 από τους καλύτερους Έλληνες sommeliers, ο Αλέξανδρος Μπουζίκας και o Θεολόγος Πλακόπουλος.

Όπως και πέρσι, όλη η διοργάνωση θα διαθέτει την πιο ευρηματική μουσική επένδυση που έχει γίνει ποτέ σε Wine Show!

Get ready for the SHOW!

Γενική είσοδος: 10€  - Είσοδος ελεύθερη για τους επαγγελματίες

Περισσότερες πληροφορίες: https://thessalonikiwineshow.gr/

Διοργάνωση: Wine Style

Φωτογραφία από Vinotecarium από το Pixabay