Ο Ορφέας Περίδης στο Block 33


Μουσικά Νέα
27.2.2020 | 07:59

Ο Ορφέας Περίδης στο Block 33

Ο Ορφέας Περίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια της γόνιμης παρουσίας του στη δισκογραφία και τις μουσικές σκηνές και μας καλεί σε μία ιδιαίτερη γιορτή στο Block 33, έναν χώρο φιλόξενο και οικείο του, στον οποίο έχει δώσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας με έκπτωση, εύκολα και γρήγορα από την GoodDeals.gr

- Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 - Ώρα 21:30

To Σάββατο 14 Μαρτίου ο Ορφέας Περίδης με τους ξεχωριστούς μουσικούς του και με καλεσμένο έκπληξη τον Φώτη Σιώτα θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία των τριάντα χρόνων που έχει συμπληρώσει.

Το συγκεκριμένο Σάββατο του Μαρτίου το κοινό της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθήσει μια βραδιά αφιερωμένη στον πιο σημαντικό μελωδό της γενιάς του και θα «αντηχούν» από τα τραγούδια του. Τραγούδια «αδικημένα», αγαπημένα του κοινού, που ακούγονται όμως σπάνια στις ζωντανές εμφανίσεις του Ορφέα Περίδη, θα βρουν τη θέση που τους αρμόζει στο πρόγραμμα του Block 33, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε κάθε μία από τις παραστάσεις.

Τραγούδια που αντικατοπτρίζουν το χάρισμα, αλλά και την καλλιτεχνική συνέπεια του τραγουδοποιού προς το κοινό και εκφράζουν μια ολόκληρη εποχή, που διατηρεί τις εικόνες τις νεανικές και παράξενα όμορφες μέσα από τον ποιητικό και αντισυμβατικό κόσμο του Ορφέα Περίδη, που ενώ μετρά 30 χρόνια δημοσιότητας παραμένει συναισθηματικά άφθαρτος.

Ο Ορφέας Περίδης είναι ένας ανεξερεύνητος κόσμος, προσβάσιμος μόνο σε εκείνους που τον αγαπούν αληθινά. Τα τραγούδια του είναι ο τρόπος του να επικοινωνεί με εμάς.
Μας μεταφέρουν τις ιστορίες, τις εικόνες των μυστικών των εσωτερικών του τοπίων και τις μελωδίες που αναδύονται από την συγκίνηση του δημιουργού για κάθε τι που ταράζει τα ύδατα της ψυχής του.

Ο Ορφέας Περίδης είναι τραγουδοποιός, ιχνηλάτης. Προηγείται και σηματοδοτεί τα μονοπάτια που μας βοηθούν να μην χαθούμε στην πολυδαίδαλη πραγματικότητα, ενός κόσμου που αλλάζει πιο γρήγορα από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε. Συλλέγει εικόνες και ξεχωρίζει πολύτιμες στιγμές που περνούν απαρατήρητες μέσα στην καθημερινή μας βιασύνη.

Μας αφηγείται τις ιστορίες του, επί 30 χρόνια, τραγουδώντας με ένταση εσωτερική και με ένα τρόπο απευθύνεται στον καθένα μας ξεχωριστά, σαν να είμαστε εμείς οι ήρωές του.