Έξυπνα tips για να διαρκεί το άρωμά σας περισσότερο!


Ομορφιά
7.3.2020 | 07:56

Έξυπνα tips για να διαρκεί το άρωμά σας περισσότερο!

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που θέλουμε όλες και αφορά τα αρώματά μας είναι να διαρκούν για ώρες όπου κι αν πάμε. Φυσικά, αυτό δεν είναι απίθανο, αρκεί να ξέρει κανείς τον τρόπο τρόπο.

Η διάσημη beauty editor Susan Yara από το The Cut βρήκε μερικά σωτήρια tips, που μπορείτε να υιοθετήσετε και να κάνετε την αγαπημένη σας μυρωδιά να μένει πάντα μαζί σας. Το πρώτο και κυριότερο είναι να ενυδατώσετε τα σημεία, όπου θα ψεκάσετε την αγαπημένη σας κολόνια.

Χρησιμοποιήστε, δηλαδή, μια ενυδατική κρέμα ημέρας και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σας. Ένα ακόμη τρικ είναι να ξέρετε τις περιοχές, όπου θα εφαρμόσετε το άρωμά σας. Όπως διαβάζουμε στο glow.gr, είναι πολύ σημαντικό, αφού έτσι θα βοηθήσετε στο να διατηρηθεί όλη μέρα και να σας συνοδεύει παντού. Για παράδειγμα, δώστε έμφαση στο ντεκολτέ, τους καρπούς των χεριών και τους αγκώνες. Τρίτο και πολύ σημαντικό το να μην τρίβετε το άρωμά σας πάνω στο δέρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, εξατμίζεται γρηγορότερα και χάνεται ευκολότερα η ισχύς του.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε το video, για να ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα perfume tips! Θα σας λύσουν τα χέρια!