Έρχεται το Thessaloniki Craft Beer Experience


SKG
10.3.2020 | 07:58

Έρχεται το Thessaloniki Craft Beer Experience

Στις 20,21 και 22 Μαρτίου, στην Αποθήκη Γ΄στο Λιμάνι θα πραγματοποιηθεί το Thessaloniki Craft Beer Experience το οποίο ευελπιστεί να μονοπωλήσει  το ενδιαφέρον των φίλων της craft σκηνής και να κάνει την πόλη μας έναν από τους top προορισμούς εμπειρίας.

Η παγκόσμια τάση στην ζυθοποίηση είναι τα μικρά, ανεξάρτητα ζυθοποιεία που παράγουν μπίρες με αγνές πρώτες ύλες, πρωτότυπα υλικά, νέες τεχνικές και πολύ πάθος. Όλα αυτά τα ζυθοποιεία έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ενός πολύ μεγάλου κοινού που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, δημιουργώντας μια παγκόσμια κοινότητα που απαρτίζεται από “πιστούς” λάτρεις του ζύθου και της κουλτούρας του.

Η χώρα μας έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να κάνει βήματα στο χώρο της Craft (χειροποίητης) μπίρας και έχουμε κάποια εξαιρετικά δείγματα ζυθοποίησης από Ελληνικά χέρια που μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στις δημιουργίες των μεγάλων ονομάτων του χώρου παγκοσμίως.

Για τρεις μέρες 20, 21 και 22 Μαρτίου, η Θεσσαλονίκη και το #TCBE θα φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους ζυθοποιούς της παγκόσμιας σκηνής και την “αφρόκρεμα” των ελληνικών ζυθοποιείων σε ένα τριήμερο event απόλυτης craft γευσιγνωσίας.

Τιμή εισόδου 5€

Φωτογραφία από Marcelo Ikeda Tchelão από το Pixabay