Έτσι θα αποκτήσεις μακριά μαλλιά


Ομορφιά
14.4.2020 | 07:29

Έτσι θα αποκτήσεις μακριά μαλλιά

Θέλεις να αποκτήσεις μακριά μαλλιά αλλά δυσκολεύεσαι πολύ να τα μακρύνεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι μερικές μικρές αλλαγές αλλά και λίγη υπομονή. Μερικές φορές όσο και αν θέλεις να έχεις μακριά μαλλιά δεν μπορείς να έχεις. Ο λόγος; Δεν είναι όλα τα μαλλιά τα ίδια και δεν μπορούν όλα τα μαλλιά να μακρύνουν πολύ. Ωστόσο σύμφωνα με το faysbook.gr αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να σε βοηθήσουν να μακρύνεις τα μαλλιά σου εύκολα αλλά να θυμάσαι: θα χρειαστεί θυσίες, υπομονή και μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο που φέρεσαι στο κεφάλι σου.

1.Κάνε μασάζ στον εαυτό σου!

Μην λούζεσαι βιαστικά… πάρε το χρόνο σου και κάνε μασάζ στο κεφάλι σου. Θα τονώσεις την μικροκυκλοφορία στο δέρμα του κεφαλιού κι έτσι θα δυναμώσει ο θύλακας της τρίχας. Επίσης, τα σαμπουάν έχουν τόσα θρεπτικά συστατικά που δεν προλαβαίνουν να δράσουν όταν σαπουνίζεσαι στα γρήγορα και τα ξεβγάζεις. Χαλάρωσε τον εαυτό σου με ένα ωραίο μασάζ και θα δεις διαφορά, believe us!

2.Κουρέψου

Ναι, ναι είναι οξύμωρο και αν πάσχεις κι εσύ από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ μιλάμε για τον χειρότερό σου εφιάλτη. Περίμενε! Δεν εννοούμε να κόψεις καρέ, απλά να καθαρίσεις τις νεκρές, κατεστραμμένες άκρες που φθείρουν το σύνολο των μαλλιών σου. Αν κουρεύεσαι λίγο και συχνά θα δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν γρηγορότερα από ποτέ. Και δεν το λέμε εμείς! Οι ειδικοί το λένε!

3.Πάρε βιταμίνες

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, το ξέρεις… κάντο! Υπάρχουν ειδικές βιταμίνες για τα μαλλιά αλλά και μια απλή πολυβιταμίνη που περιέχει ένα σύμπλεγμα από Β βιταμίνες και βιοτίνη αρκεί. Δυνάμωσε τα μαλλιά σου εσωτερικά και θα τα δεις να μακραίνουν σε απίστευτους ρυθμούς.

4.Χαλάρωσε με το styling

Τα θερμά εργαλεία φθείρουν τα μαλλιά, δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Αν ο στόχος σου είναι να μακρύνεις τα δικά σου άσε στην άκρη την πρέσα και το σίδερο. Και μην ξεχνάς! ΜΗΝ χρησιμοποιείς λαστιχάκια με μεταλλικούς συνδέσμους… σπάνε την τρίχα.

5.Τελείωσε με κρύο νερό

Το κρύο νερό σφραγίζει τα λέπια της τρίχας που ανοίγουν με το ζεστό κι έτσι δεν φθείρονται τόσο. Και το καλύτερο; Λάμπουν απίστευτα, αρκεί να το δοκιμάσεις μια φορά και θα καταλάβεις.

Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay