Καλοκαιρινά σκακιστικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη


Πολιτισμός
4.6.2020 | 08:01

Καλοκαιρινά σκακιστικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη

Κύκλος θερινών σκακιστικών εργαστηρίων θα πραγματοποιήσει η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκη από τις 08/06/20 ως τις 26/6/20. Τα εργαστήρια μπορούν να πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Πέμπτη, απογευματινές ώρες, 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, σε on line πλατφόρμα. Επίσης, εφόσον δοθούν σαφείς οδηγίες ασφαλείας από την Ομοσπονδία και τη Γ.Γ.Α, μέρος των εργαστηρίων θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συλλόγου, που βρίσκεται στη διεύθυνση: Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου - Κηφισιά, Καλαμαριά.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/MQoA1arapZAF9tXf6, μέχρι το Σάββατο 06/06/20, «ώστε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας μικρών και ομοιογενών τμημάτων, και να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί σας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν θεματικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συμμετεχόντων, συμμετοχή σε εβδομαδιαία διαδικτυακά τουρνουά και διαδραστική ανάλυση παρτίδων. Το κόστος των εργαστηρίων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τη διάρκεια και τη συχνότητά τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και με τον οργανωτικό υπεύθυνο των τμημάτων, κ. Μιμίκο Στέλιο, στο τηλ. 6942680745.

Φωτογραφία από PIRO4D από το Pixabay