Πέντε βήματα για ίσια και λαμπερά μαλλιά


Ομορφιά
7.7.2020 | 07:59

Πέντε βήματα για ίσια και λαμπερά μαλλιά

Tα super sleek, λεία και ολόισια μαλλιά είναι το all time favorite χτένισμα όλων των γυναικών. Όσο εύκολο όμως κι αν φαίνεται ένα ίσιωμα, ξέρουμε πολύ καλά όλες μας ότι δεν είναι και το πιο απλό task να δημιουργήσουμε αυτό το λείο και λαμπερό αποτέλεσμα που έχουν τα μαλλιά μας μόλις βγούμε από το κομμωτήριο. Σύμφωνα με το marieclaire.gr, αν ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα θα αποκτήσετε τέλεια, ίσια μαλλιά γεμάτα λάμψη και υγεία (χωρίς να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας hair salon):

Βήμα πρώτο

Όλα ξεκινάνε την ώρα του λουσίματος. Επίλεξε προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο μαλλιών σου και ποτέ μη ξεχνάς τη μαλακτική κρέμα ή τη μάσκα σου.

Βήμα δεύτερο

Χτένισε και ξεμπέρδεψε καλά τα μαλλιά σου πριν το στέγνωμα, ενώ καλό θα ήταν να απλώσεις ένα λαδάκι για προστασία και λάμψη.

Βήμα τρίτο

Αρχικά στέγνωσε τα μαλλιά σου με φορά το κεφάλι σου προς τα κάτω, ώστε να αποκτήσουν όγκο οι ρίζες κι έπειτα, συνέχισε στεγνώνοντας και χτενίζοντάς τα με το πιστολάκι, με καθοδικές κινήσεις.

Βήμα τέταρτο

Ήρθε η ώρα για το ίσιωμα! Χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα και ίσιωνε σε μέτριες τούφες επικεντρώνοντας το “ψήσιμο” στις ρίζες.

Βήμα πέμπτο

Ολοκληρώνοντας, φύσηξε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι σε κρύο αέρα ώστε να κλειδωθεί το ίσιωμα, να φύγει το φριζάρισμα και να δείχνουν λεία και απαλά!

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay