Ο Ερωτικός 94,8 και το Grecos Travel σας κάνουν δώρο δύο τετραήμερα ταξίδια στη Λευκάδα!


Πολιτισμός
13.7.2020 | 16:28

Ο Ερωτικός 94,8 και το Grecos Travel σας κάνουν δώρο δύο τετραήμερα ταξίδια στη Λευκάδα!

Ο Ερωτικός 94,8 και το Grecos Travel σας ταξιδεύουν στη Λευκάδα! Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για δύο τετραήμερα ταξίδια! Η κλήρωση για το πρώτο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 14:00, η αναχώρηση είναι την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020. Η κλήρωση για το δεύτερο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 10:00, η αναχώρηση είναι την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020.

Στείλε 948 (κενό) το ονοματεπώνυμο σου στο 54301 (0,31€ με ΦΠΑ)

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε

Πρώτο ταξίδι: Χρυσούλα Μελέτη (κλήρωση 17/7)

Δεύτερο ταξίδι: Ανδριάνα Αποστολοπούλου (κλήρωση 24/7)

1η μέρα: Θεσσαλονίκη - Άρτα - Πρέβεζα - Λευκάδα

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση . Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και ξεκούραση . Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Άρτα , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το περίφημο Γεφύρι της Άρτας και χρόνος ελεύθερος στον πλάτανο της Άρτας ή πλάτανο του Αλή Πασά που το 1976 κηρύχθηκε διατηρητέο μνημείο της φύσης. Επόμενη μας επίσκεψη η Πρέβεζα . Πλούσιο σε ομορφιά είναι το ιστορικό κέντρο της πόλης το οποίο απαρτίζεται από παλιές και καλοδιατηρημένες κατοικίες με στενά και γραφικά σοκάκια, από την κεντρική αγορά της πόλης, αμέτρητα μεζεδοπωλεία, ουζερί και ψαροταβέρνες και την πλακόστρωτη παραλία στο λιμάνι της Πρέβεζας όπου το καλοκαίρι προσαράζουν αμέτρητα γιοτ. Τέλος αναχώρηση για την «μυθική Ιθάκη» κατά τον Όμηρο, την Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

2η μέρα: Λευκάδα - Γύρος Νησιού (Μον. Φανερωμένης - Άγ. Νικήτας για μπάνιο - Κάθισμα - Βασιλική - Νυδρί)

Πρωινό και περιήγηση στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας με την όμορφη αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε . Έπειτα διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα ένα παραδοσιακό, παραθαλάσσιο ψαροχώρι που έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθεριστικά κέντρα του νησιού, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό . Έπειτα θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα (από ψηλά) με φόντο τα φανταστικά τυρκουάζ νερά. Συνεχίζουμε για Βασιλική και Νυδρί και χρόνος ελεύθερος . Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

3η μέρα: Κρουαζιέρα Πόρτο Κατσίκι & Εγκρεμνοί - Φισκάρδο - Ιθάκη - Σπήλαιο Παπανικολή - Μεγανήσι - Σκορπιός (προαιρετική)

Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια διαδρομή στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Έπειτα επιστροφή στην Λευκάδα και στο ξενοδοχείο μας.

Περιλαμβάνονται:
 Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο που θα πληροί τους όλους υγειονομικούς όρους με επαγγελματία οδηγό,
 Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση του Grecos Tours θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:
 Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο.
 Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
 Τέλος, το προσωπικό του Grecos Tours και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των
ταξιδιωτών.

Φωτογραφίες Mylefkada
Φωτογραφίες Φωτογραφίες