Με αυτή την μάσκα τα μαλλιά σου θα είναι πολύ δυνατά


Ομορφιά
24.7.2020 | 07:44

Με αυτή την μάσκα τα μαλλιά σου θα είναι πολύ δυνατά

Αν έχεις λεπτά μαλλιά τότε σίγουρα έχεις και αυτά τα 2 προβλήματα: 1) τα μαλλιά σου σπάνε εύκολα και 2) δεν έχουν όγκο. Έχεις δοκιμάσει σαμπουάν, κρέμες και προϊόντα που υπόσχονται πολλά όμως, το τελευταίο πράγμα που θα πίστευες πως ίσως μπορεί να βοηθήσει είναι η μπύρα… Κι όμως μπορεί. Η μπύρα σε συνδυασμό με τον κρόκο του αυγού μπορεί να κάνει θαύματα για τα λεπτά μαλλιά σου!

Γιατί μπύρα; Η μπύρα περιέχει σάκχαρα, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β τα οποία δυναμώνουν τους δεσμούς της τρίχας και δυναμώνουν τον θύλακα. Αυτό σημαίνει πως η μπύρα κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά ΚΑΙ τα βοηθά να μακρύνουν πιο γρήγορα και πιο υγιή.

Γιατί κρόκο αυγού; Γιατί το αυγό περιέχει πρωτεΐνες και βιταμίνες A, D και E που δυναμώνουν την τρίχα και θρέφουν το ευαίσθητο δέρμα του κεφαλιού. Το αυγό όμως περιέχει και θειάφι (ναι θειάφι) το οποίο κάνει θαύματα για την πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Ο συνδυασμός λοιπόν της μπύρας με τον κρόκο σου χαρίζει πιο δυνατά, πιο λαμπερά, πιο ογκώδη μαλλιά και πιο υγιές δέρμα στο κεφάλι!

Όπως διαβάζουμε στο faysbook.gr gια να φτιάξεις την μάσκα άνοιξε ένα κουτάκι μπύρας και άφησέ το ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ (24 ώρες περίπου). Ξεχώρισε τον κρόκο από 2 αυγά και χτύπησέ τα ελαφρά προσθέτοντας την μπύρα. Έπειτα πέρασε το μείγμα από τα μαλλιά σου και άφησέ το για 20 λεπτά. Ναι, μυρίζει άσχημα αλλά αν το αντέξεις το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Αφού περάσει η ώρα, λούσου κανονικά και άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Φωτογραφία από Rizal Deathrasher από το Pixabay