30 χρόνια CITY College: Σπουδές υψηλού κύρους με διεθνή ταυτότητα στη Θεσσαλονίκη


SKG
15.9.2020 | 14:18

30 χρόνια CITY College: Σπουδές υψηλού κύρους με διεθνή ταυτότητα στη Θεσσαλονίκη

Τo CITY College είναι ένα πραγματικά διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, σε Έλληνες και ξένους φοιτητές.

Μέσα από μια δυναμική τριακονταετή πορεία το CITY College έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προσφέροντας προγράμματα σπουδών σε 8 διαφορετικές χώρες. Διαθέτει 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες της Διοίκησης και Οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Πληροφορικής και της Αγγλικής Φιλολογίας, και προσφέρει προγράμματα σε πολλές κατευθύνσεις.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield απευθείας από το βρετανικό πανεπιστήμιο. Το CITY College προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση που στηρίζεται όχι μόνο στην παροχή στεγνής θεωρητικής γνώσης, αλλά εμπεριέχει την καινοτομία, τους σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας, εκμάθησης και πρακτικής εμπειρίας, την αξία της κοινωνικής προσφοράς και της συνεργασίας σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.  Όλα αυτά όλα βρίσκονται στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο CITY College.

Οι φοιτητές του CITY College, έλληνες και ξένοι, επιλέγουν συνειδητά να ολοκληρώσουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών από ένα ισχυρό βρετανικό πανεπιστήμιο, που θα τους δώσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες για να διεκδικήσουν μια πετυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο.

Σήμερα το CITY College έχει περισσότερους από 6.000 αποφοίτους από 60 διαφορετικές χώρες και προσφέρει προγράμματα σπουδών σε 8 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ουκρανία, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν).
To CITY College είναι το διεθνές τμήμα του Πανεπιστήμιο του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.

Πτυχιακά προγράμματα σπουδών  (Bachelors)

Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ψυχολογία – Πληροφορική – Αγγλική Φιλολογία

Τα 4 ακαδημαϊκά τμήματα του CITY College προσφέρουν πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) σε σύγχρονες κατευθύνσεις (πχ. Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Λογιστική, Μάρκετινγκ,  Πληροφορική, Ψυχολογία, Αγγλική Φιλολογία, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Internet Computing κ.ά).

Οι σπουδές ολοκληρώνονται σε 3 χρόνια ενώ η παρακολούθηση γίνεται εξολοκλήρου στα αγγλικά.

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters)

Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ψυχολογία – Πληροφορική – Αγγλική Φιλολογία

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο το CITY College προσφέρει μία σειρά από μεταπτυχιακά προγράμματα (Masters) που προσφέρουν εξειδίκευση στα σύγχρονα επιστημονικά πεδία - πχ. Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Social Media, Νευροψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Software Engineering, Web and Mobile Applications, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Logistics, Μετάφραση και Διερμηνεία κ.ά. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο CITY College συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή και ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα γίνονται τις απογευματινές ώρες, ενώ κάποια από αυτά προσφέρονται τα Σαββατοκύριακα (Weekend Masters) επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν σπουδές κι εργασία. Οι σπουδές ολοκληρώνονται σε 1 ή δύο χρόνια ενώ η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά.

Executive MBA
Ένα διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα για στελέχη επιχειρήσεων

To CITY College προσφέρει ένα σύγχρονο Executive ΜΒΑ, το μόνο διεθνές πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων. Έχοντας πραγματικά διεθνή χαρακτήρα (εκπαιδευτική εβδομάδα στη Βρετανία, ακαδημαϊκοί από Ελλάδα και εξωτερικό, επισκέπτες-καθηγητές από διεθνή πανεπιστήμια και από τον κόσμο των επιχειρήσεων, διεθνείς φοιτητές, καινοτόμο πρόγραμμα Συμβουλευτικής Καριέρας και Προσωπικής Ανάπτυξης κτλ), το Executive MBA του CITY College δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη που συμμετέχουν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις και δεξιότητες, συνεχίζοντας να εργάζονται και φοιτώντας ένα τριήμερο το μήνα (Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή).

Πιστοποίηση και αναγνώριση από επίσημους διεθνείς φορείς διασφάλισης ποιότητας σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

To CITY College είναι το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή που έχει διπλή πιστοποίηση από το ΑΜΒΑ και το ΑΑCSB. Το CITY College έχει λάβει αναγνώριση και πιστοποίηση για το ίδιο ως εκπαιδευτικό ίδρυμα και για τα προγράμματά του από τους ακόλουθους φορείς: Association of MBA's (AMBA), Association to Advance Collegiate Schools and Business (AACSB), Βρετανική Ένωση Ψυχολόγων (BPS), Chartered Management Institute (CMI),  Βρετανικό Συμβούλιο Αναγνώρισης (BAC),  Ένωση Πληροφορικής Βρετανίας (ΒCS).

Προοπτικές καριέρας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Οι απόφοιτοι του CITY College έχουν υψηλό δείκτη απορρόφησης στην αγορά εργασίας. Το Κέντρο Καριέρας, Επιχειρηματικότητας κι Απασχολησιμότητας υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές και τους αποφοίτους στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών (ή ακόμα και πριν από αυτή), συνδέοντας την φοιτητική κοινότητα στενά με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας. Οι απόφοιτοι του CITY College έχουν όλα τα εφόδια, τις γνώσεις,  τις δεξιότητες ώστε να εργαστούν και να επιτύχουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ.: 2310 224026
email: [email protected]
https://citycollege.sheffield.eu
Φωτογραφίες Φωτογραφίες